Pretraži

Godine im nisu prepreka za ljubav: Ove zvezde uživaju u vezama sa dosta mlađim partnerima – naš popularni pevač je od svoje devojke stariji čak DVE decenije!

Showbiz
0
Foto: Antonio Ahel/ATAImages, Instagram printscreen

Sve češće u javnosti imamo prilike da vidimo nove ljubavne romanse i parove koji se sada ne kriju od očiju javnosti, a na određene događaje čak i dolaze zajedno.

Ono što je u poslednje vreme i te kako privuklo pažnju jesu parovi sa većom razlikom u godinama, a mi vam otkrivamo koje to domaće strane zvezde, bez obzira na godine, uživaju u svojoj ljubavi.

MC STOJAN I ZORANA MIĆANOVIĆ

Definitivno najveću pažnju javnosti u poslednje vreme izazvala je veza MC Stojana i Zorane Mićanović koji su već nekoliko puta viđeni u javnosti zajedno. Nakon što su obelodanili svoju vezu naišli su na različite komentare zbog razlike u godinama, budući da je pevačica od njega mlađa čak 22 godine, a kako muzičar tvrdi, njegova izabranica je „izuzetno zrela za svoje godine“. Takođe oni su i na društvenim mrežama otkrili da su godine samo broj i da oni u svojoj ljubavi i te kako uživaju.

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

RELJA TORINNO I TEODORA POPOVSKA

Kao što je već poznato, Relja i Teodora su uplovili u vezu pre dve godine, a njihov odnos podigao je veliku prašinu u javnosti zbog razlike u godinama. Na početku veze pojedinima je zasmetala činjenica da je Relja od Teodore stariji 7 godina, a iako se i sam par u više navrata šalio na tu temu, Teodora je priznala za IDJHOT kamere da su joj te osude na početku i te kako smetale, ali da je vremenom pretala da se obazire na iste. Takođe ona sada često ističe kako njena porodica jako voli Relju i, kako kaže, neretko provode „više vremena sa njim nego sa njom“.

Photo: Antonio Ahel/ATAImages

VUK MOB I TIJANA EM

Reper Vuk Mob o svojim vezama nema problem da javno govori, a njegove izabranice uglavnom su mlađe od njega. Iako je Vuk sada ponvo srećan u ljubavi i uživa u vezi sa devojkom čiji identitet još uvek nije otkrio javnosti, prethodnih meseci medijima su kružile priče o vezi repera i pevačice Tijane Em, koja je od njega mlađa devet godina. Oni su u trenutku svoje romanse često objavljivali zajedničke fotografije i nisu krili svoju ljubav, a kako su i sami istakli razišli su se u miru i ostali u vrlo korektnim odnosima.

vuk mob tijana em
Foto: Instagram printscreen

BREDLI KUPER I ĐIĐI HADID

Nakon što je završila odnos sa Zejnom Malikom Điđi Hadid uplovila u vezu sa znatno starijim glumcem Bredlijem Kuperom. Njemu ovo nije prva mlađa izabranica, ali koliko je javnost upoznata – najmlađa je od svih do sada. njih dvoje su u harmoničnoj vezi već neko vreme, a kako pišu strani mediji, vezu su prihvatile i njihove porodice.

điđi hadid, bredli kuper
Foto: Youtube printscreen

DEMI MUR I EŠTON KUČER

Par koji je svojevremeno privlačio veliku pažnju javnosti svakako su glumica Demi Mur i njen kolega Ešton Kučer. Izmedju njih dvoje razlika je bila čak 16 godina, međutim, u njihovom slučaju glumica je bila ta koja je bila starija. Oni su bili u braku od 2005. do 2013. godine kada su odlučili da se razvedu, a krah njihove ljubavi, baš kao i čitava romansa, bio je medijski ispraćen i izazvao je veliku buru.

Foto: Joseph Martinez / PictureLux / Hollywood Archive / Profimedia

LEONARDO DIKAPRIO VOLI MLAĐE DEVOJKE

Slavni glumac postao je mim na internetu zbog njegovih mlađih izabranica. Naime ovaj holivudski glumac zaveo je nekoliko mlađih lepotica s kojim je i javno uživao u ljubavi, a paparaci su ga „hvatali“ i sa devojkama koje nisu bile poznate javnosti, ali se znalo da imaju do 25 godina. Upravo zbog toga glumac je postao predmet brojnih internet šala u kojima su korisnici društvenih mreža tvrdili da „svaka devojka koja pređe 25. godinu više nije njegov tip“. Poslednja devojka koju je predstavio javnosti jeste manekenka Vitorija Ćereti koja ima 25 godina, a da li će nastaviti vezu i kada napuni 26, ostaje da vidimo.

Foto: Foto Clint Brewer Photography A.I.M BACKGRID Backgrid USA Profimedia

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz