Pretraži

GODINAMA SE GOVORI DA SU U SVAĐI: Jelena Karleuša stala na Severininu stranu i poručila ovo (FOTO)

Showbiz
0
Photo: Instagram/karleusastar

Već godinama se piše da su Severina Kojić i Jelena Karleuša u lošim odnosima, ali se čini da su se našle na istoj strani kad je reč o ratu protiv medija, te je Karleuša rešila da javno pruži podršku koleginici.

——————– Sponsored ——————–

Da podsetimo, na naslovnici jednog dnevnog lista je izašla vest da je Severina pokušala da ubije bivšeg supruga i da policija istražuje napad. Prvo je Severina objavila status na Instagramu u kojem je istakla da je Milan Popović želi da je ocrni jer od institucija nije dobio ono što je želeo.

Ona je u objavi koja je izazvala buru reakcije naglasila je da nije ubica, nego samo majka i samo Severina.– U normalnoj pravnoj državi, u državi gde postoji pravda i gde se poštuje zakon, za ovakav stravičan naslov i klevetu, urednik bi kazneno odgovarao po kratkom postupku, dobila bi višemilionskz odštetu i oglasile bi se sve službene i neslužbene institucije. Ovako nešto ne postoji nigde osim u Srbiji. I svi ćute i gledaju. Neka im služi na (ne)čast. Kao društvo smo dodirnuli dno jer smo dozvolili bagri da se ovako osili i krši zakon bez straha od bilo kakve posledice. O moralnim aspektima napada na jednu ženu, majku, njeno ime, čast, ugled, dostojanstvo, pravo… o tome i da ne govorim. Bruka i sramota – napisala je Karleuša kao komentar na Severinin Instagram post.

Screenshot: Instagram/severina

Screenshot: Instagram/severina

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz