Pretraži

„GODINAMA IDEM KOD PSIHOTERAPEUTA“: Marija Šerifović iskreno o načinu života i opredeljenju

Showbiz
0
Photo: Instagram/serifovic

Kako je rekla, ona psihoterapeuta posećuje već 19 godina, jer je veoma emotivna i ranjiva.

– Imam svog terapeuta već 19 godina jer je važno održavati mentalno zdravlje. To što živimo u Srbiji gde je tabu tema odlazak kod terapeuta jer vas tada svrstavaju u lude, to je fuj stav. Imam svoju doktorku, a možda je ona kriva što nekima idem na živce više, nekima manje, ali ja je ne bih menjala nikada – rekla je Marija za "Alo".

Screenshot: Youtube/Marija Serifovic

Screenshot: Youtube/Marija Serifovic

 

Ona se zatim osvrnula na to kakva je u privatnom životu, budući da pred kamerama uvek deluje neustrašivo i samouvereno.

  • Može dosta toga da me poljulja, ljudi me doživljavaju kao bezobraznu, bahatu, drsku, nevaspitanu, ali nisam takva! Samo sam brzopleta, nemam živaca i ne volim spore ljude. Ranjiva sam i emotivna, možda sam emotivnija od svakog koga poznajem, ali mi je lakše da stvari koje me dovedu u takvo stanje procesuiram sama, bez igde ikoga – iskrena je bila pevačica.

Kako se Marija zalagala za LGBT zajednicu, ona je sada otkrila da li se zbog ovog svog stava nekada suočavala sa neprijatnim situacijama.– Ne želim da mi porodica ili okruženje diktira koga ću da volim ili šta ću da radim. Ko na to polaže pravo? – zapitala se ona i dodala:

  • Nisam se suočavala sa neprijatnim situacijama, jer sam se uvek zalagala za slobodu, ali to je samo zato što sam pre svega želela da živim život na način koji meni odgovara. Stvari o kojima pričam nisu vezane samo za seksualno opredeljenje, već u njima može da se prepozna svako inteligentno biće koje želi da živi svoj život po vlastitom izboru. Ako moj izbor znači da će mama da mi padne u nesvest ili da će tata da se naljutiti, pa neka bude tako… – zaključila je Šerifovićeva.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz