Pretraži

„GODINA MI JE BILA TEŠKA I PUNA BOLNIH SUOČAVANJA“: Jovana Pajić progovorila o zdravstvenim problemima i periodu nakon razvoda 

Showbiz
0
Screenshot: Instagram/ jovana___pajic

Jovana i Sale su u braku dobili dve ćerke, Hanu i Đinu, sa kojima je pevačica napustila porodični dom, međutim, o detaljima razvoda bivši supružnici nisu želeli da govore javno. 



Jovana je sada rešila da sa javnošću podeli pojedine detalje iz privatnog života, otkrivajući da je za sobom ostavila veoma tešku godinu tokom koje je doživela brojne bolne trenutke, koji su se odrazili na njeno zdravlje. 

– Ova godina je za mene bila rolerkoster života. Jako teška, puna izazova i promena. Bolnih i teških suočavanja, sa samom sobom prvenstveno. Zdravstvenih bagova, kao posledica svega gore navedenog. Ono što želim svima, kao i sebi je da se ne opirete. Da dozvolite sebi da izađete iz sopstvenih granica, oklopa i poznatih programa. Nije lako, ali je neophodno, verujte. Živite svoj najbolji život, delite sreću i radujte se tuđoj. Pohvalite, podržite i izdržite! Volim vas – napisala je pevačica ispod fotografije na kojoj pozira sa prijateljima, koji su bili podrška i oslonac tokom najtežih dana.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz