Pretraži

GLUMICA PRESTRAVLJENA: „Imala sam duha u kući!“

Showbiz
0
Photo: Instagram/courteneycoxofficial

Američka glumica Kortni Koks, kako kaže, nikada nije verovala u duhove, ali je jedan događaj preokrenuo njenu veru u paranormalno.



Ona je kupila kuću u Los Andjelesu, ali je istu, nakon događaja koji će joj ostati urezan u sećanje, prodala istog momenta.

Gostujući u jednoj emisiji, Kortni je otkrila da je njenu tadašnju kuću pre nje posedovala muzičarka i spisateljica Kerol King, koja je jednog dana predložila glumici da održe seansu kojom će proterati duha sa imanja. Kortni je tada bila veoma skeptična.

– Kerol King je došla kod mene i rekla mi da se u toj kući dogodio razvod koji je jako loše završio i da je u kući duh. Pomislila sam "Da, baš..". Ali i drugi ljudi koji su bili u toj kući, moji prijatelji, rekli su mi da su sreli ženu koja je sedela na rubu kreveta – ispričala je Koksova.

Kortni nije verovala u paranormalne pojave, ali ipak su je ove informacije uznemirile, a onda se dogodilo nešto užasno:

– Bila sam u kući jedan dan, nisam baš verovala u te paranormalne pojave. Čula sam da mi je neko pozvonio. Bio je to poštar. Otvorila sam vrata, a on je odjednom rekao: " Znate li da je vaša kuća ukleta?". Ja sam rekla: "Da, zašto? Zašto to misliš?". On je tada prostom pokazao iza mene i rekao: "Zato što neko stoji iza vas". To je bio trenutak kada sam rekla da je dosta i da prodajem tu kuću – završila je glumica o svom šokatnom paranormalnom iskustvu.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz