Pretraži

GLUMAC NEĆE ODGOVARATI ZA UBISTVO IZ NEHATA: Sve optužbe protiv Aleksa Boldvina odbačene

Showbiz
0
Foto: Instagram printscreen/hilariabaldwin

Glumac je bio optužen između ostalog za ubistvo iz nehata. Sada su te optužbe i zvanično odbačene. Tužioci su za Entertainment Tonight rekli da su u toku saslušanja i pripreme za suđenje, te da su došli do novih saznanja koje zahtevaju dalju istragu pa neće moći zbog kratkog vremenskog roka da gone Aleka Boldvina za ubistvo. Oni su međutim istakli da ova odluka ne oslobađa glumca od krivice i optužbe mogu biti ponovo podignute.



Glumčevi advokati su povodom ovoga izjavili da su "zadovoljni odlukom da se odbaci slučaj protiv Aleka Boldvina". Oni su dodali da "podržavaju pravilnu i istragu činjenica i okolnosti u kojima se desio ovaj tragičan incident".

Ova odluka je doneta istog dana kad je objavljeno da se nastavlja sa snimanjem filma, a mnoge je šokiralo što će producentsku palicu preuzeti upravo muž od Haline Hačins, međutim to je bio deo dogovora nakon poravnanja sa glumcem.

Boldvin je negirao krivicu povodom ovog slučaja i više puta je izjavio da nije opalio iz pištolja koji je bio rekvizit na snimanju. Boldvin se i dalje suočava sa brojnim optužbama, uključujući i onu podignutu od strane porodice Haline Hačins.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz