Pretraži

„GLUMA JE POČELA DA ME RADI“: Voyage progovorio o karijeri, pa otkrio zbog čega uskoro ide u Ameriku

Showbiz
0
Foto: Instagram printscreen/voyage.mp3

On je juče izbacio prvu pesmu sa dugoočekivanog albuma pod nazivom "Block life" koju je uradio u saradnji sa Merom, nemačkim reperom.Ipak, da mu ne ide dobro samo na polju muzike Voyage je otkrio u emisiji na radiju S3. Poznato je da mladi reper glumi glavu ulogu u jednoj domaćoj seriji, čija treća sezona uskoro treba da izađe, a čini se da su njegov talenat primetili i drugi, te je on pozvan na jedan važan kasting.

Želim da se malo više posvetim i glumi, to mi je isto cilj. Trebalo bi da odem preko, u Ameriku, u martu da odradim neki kasting na koji sam pozvan, za nešto malo veće. Videćemo kako će sve to da se odigra, ali verujem u sebe – otkrio je on.

S obzirom na to da se u glumi očigledno odlično snašao, reper je otkrio i da li bio zbog ove profesije bio spreman da se odrekne muzike.

Možda i bih. Ja radim ono što me ispunjava u momentu. Mene muzika kada bude prestala da radi, ja ću prestati da se bavim muzikom. Ja ne radim to zbog bilo čega, mene radi muzika i sad je počela da me radi gluma. Ako ikada ode to na taj nivo da komotno živim od toga i da uživam u tome, da nemam nikakvo opterecenje sigurno bih se posvetio tome.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz