Pretraži

GLAZIRANA KOŽA JE NOVI BJUTI TREND: Hejli Biber otkrila kako postići ovaj izgled (VIDEO)

Showbiz
0
Photo: YouTube/bareMinerals

Glazirana koža Hejli Biber

Naravno, sve zavisi od toga kakav tip kože imamo. Pa ukoliko imamo prirodno proširene pore – za njih jednostavno nema rešenja koje će ih potpuno ukloniti. Sa druge strane, Hejli ima kožu na kojoj su pore jedva vidljive, pa je i puno lakše postići efekt sjajne i zdrave kože kakvu ona ima. Po njoj se zapravo i nazvao ovogodišnji trend za kožu – „glazirana krofna“, nakon što je stavila fotografiju svoje sjajne kože tela i lica na Instagram, piše LepotaiZdravlje.

U slučaju da se pitate kako postiže ovaj izgled, Hejli je otkrila svoje male trikove – slojevito nanošenje maski jednu na drugu.Nakon što obavi dvofazno čišćenje lica, nanosi serum s peptidima koji umasira u kožu dok je još mokra, a zatim intenzivnu kremu za lice koju neće staviti na one delove lica gde su joj se pojavile bubuljice, već će na ta mesta naneti lakšu kremu.

Puno slojeva je zapravo najveća tajna ovakvog izgleda kože, posebno ako baš poput Hejli imate osetljivu i suvu kožu. Za kraj, zaključajte celu rutinu uljem koje ćete umasirati u lice i  kremom za predeo oko očiju. Naravno, pokraj kreveta uvek držite balzam za usne koji će ih intenzivno hraniti tokom noći i to je to – izgledaćete kao glazirana krofna.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz