Pretraži

,,GLASAJTE ZA NAŠU MARIJU NA BEOVIZIJI“: Luna Đogani pružila podršku Mariji Mikić (FOTO)

Showbiz
0
Photo: IDJTV

Luna je na Insta storiju podelila Marijinu numeru i pozvala svoje pratioce da glasaju za nju na predstojećem takmičenju koje će se održati početkom marta.

  • Glasajte za našu Mariju – poručila je Đoganijeva, koja je označila Mariju i stavila emotikon srca.

Rijaliti zvezda je očigledno oduševljena Marijinom pesmom, koju će Mikićeva otpevati u prvoj polufinalnoj večeri 3. marta na Beoviziji pod rednim brojem 17.

Marija je ostala dosledna svom muzičkom stilu i pripremila je emotivnu baladu, koja je prema njenim rečima dostojna takmičenja. Ona je iskoristila priliku da se zahvali svom timu budući da je naponosnija ikada.

– Ljubav me inspiriše! Konačno mogu da je podelim sa svima, sa vama i sa celim svetom! Možete je poslušati na Youtube kanalu RTS-a. Pesma na koju sam najponosnija ikada. Pesma u kojoj sam pokazala sve svoje najbolje. Pesma koja je dostojna takmičenja. Pesma koju ćete prepoznati. Znam to! Prava muzika živi. Hvala Milošu Vuksanoviću na ovakvoj kompoziciji, hvala što je u mojim rukama. Hvala Dušanu Alagiću što si je "spakovao" onako kako samo ti znaš! Hvala gospodinu Miladinu koji nestvarne reči prenosi na papir. Hvala RTS-u što sam deo ovog takmičenja. Hvala mojoj porodici i prijateljima za nesebičnu podršku i vetar u leđa!

Pevačica je takođe odala veliko priznanje IDJVideos-u i IDJTV-u.

  • Hvala najboljoj produkciji na svetu IDJVideos, IDJTV, Andreju Iliću i Đorđu Trboviću. I hvala dva najposebnija bića zbog kojih letim Jovanu Pantiću i Marti Mikić.
Photo: Instagram/luna_djogani

Photo: Instagram/luna_djogani

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz