Pretraži

GLASAJTE: Koji par više volite?

Showbiz
0
Screenshot: Instagram

Potpuno osveženje koje su dali muzičkoj sceni jesu mladi Mihajlo Veruović i njegova devojka Anđela Ignjatović, poznatiji pod pseudonimima Voyage i Breskvica. 

Iako nikada nisu otkrili kada su tačno uplovili u emotivan odnos, njihova veza traje više od godinu dana. Publiku  redovno obraduju projektima koje zajedno potpisuju, a njihov zajednički prvenac je ,,Vrati me". Jedni su od najpopularnijih tinejdž parova današnjice, a način na koji su se upoznali je i više nego simpatičan. Naime, Breskvica se na svom Insta storiju snimila kako peva Mihajlovu pesmu ,,Geto fenomen", na koju izvedbu mladi Veruović nije ostao imun.  Iza sebe imaju mnoštvo pesama koje su zajedno izveli, a među istaknutijima su ,,Bezimena" , ,,Budi tu" koje broje milione pregleda na Youtube platformi. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

C’est la vie

A post shared by Mihajlo Veruović VOYAGE (@voyage.mp3) on Jan 25, 2020 at 5:35am PST

 

Par "novijeg talasa" čine Sergej Pajić i Ukiq. Iako je pobedio u muzičkom takmičenju, Sergeja mnogi povezuju sa TikTok-om gde je redovan u izbacivanju klipova sa svojom lepšom polovinom, a u par navrata je istakao kako mu smeta što je zbog ove društvene mreže njegova muzička karijera stavljena u drugi plan. Par je poznat po izbacivanju prenkova jedno drugog, a jednom su izjavili i da je moguć njihov zajednički duet, iako Una ne voli da se eksponira muzički.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

uskoro nova pesma🔜🔥 #jateznam #findyourfire #tqxicnq

A post shared by SERGEJ PAJIC (@pajicsergej_official) on Oct 17, 2020 at 9:00am PDT

 

U nastavku vam ostavljamo anketu gde možete glasati koji par više volite! 

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz