Pretraži

GLAMUROZNO VENČANJE U BUDVI: Nevena Božović se udala za pilota, evo kako je izgledala u basnoslovno skupoj venčanici (FOTO)

Showbiz
0
Screenshot: YouTube/RTS

Pop pevačica Nevena Božović i pilot Nikola Ivanović izgovorili su sudbonosno "da" u Budvi, gde su se jedno drugome zavetovali na večnu ljubav pred 300 ljudi.

——————– Sponsored ——————–

Svečana ceremonija venčanja održana je u glamuroznoj sali jednog hotela, a za dobru atmosferu pobrinuli su se Petar Grašo, koji je otpevao pesmu za prvi mladenački ples, kao i Jelena Tomašević. Iznenađenje večeri bio je bend "Frajle" koji je dodatno zagrejao atmosferu.

Novopečeni bračni par vodio je računa o svim detaljima, a posebno Nevena koja je odlučila da angažuje jednog od naših najboljih dizajnera za venčanicu



Nevena je blistala u raskošnoj venčanicispecijalno kreiranoj za nju. Ona je oduvek maštala o bajkovitom venčanju, te nije želela da štedi kada je reč o haljini. Za nju je izdvojila 5.000 evra. 

Nikola je nosio elegantno crno odelo sa potpisom stranog dizajnera, a kako mediji pišu, platio ga je upola manje nego Nevena. Kako je par izgledao na svadbi, pogledajte na fotografijama.

 

 

 

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz