Pretraži

Hitno hospitalizovana Georgina Rodrigez! Žena Kristijana Ronalda primljena u bolnicu sa ozbiljnim simptomima, otkriveno gde je za to vreme bio fudbaler (FOTO)

Showbiz
0
Credit: Live Media Publishing Group / Alamy / Alamy / Profimedia

Georgina Rodrigez otkrila je da je nedavno provela četiri dana u bolnici zbog upale pluća.

Partnerka Kristijana Ronalda, koja ima 30 godina, zahvalila je bolničkom osoblju što su se brinuli o njoj nakon što je puštena kući. Na svom Instagram storiju, Georgina je potvrdila da je bila lečena u Saudijskoj nemačkoj bolnici u Rijadu.

Takođe je pokazala buket cveća i čestitku sa željama za brzo ozdravljenje.

Obaveštavajući fanove o novonastalim zdravstvenim problemima, ona je napisala: „Konačno sam kod kuće!

„Provela sam 4 dana u bolnici zbog upale pluća, sada mi je bolje, ali se još uvek oporavljam kod kuće sa porodicom. Moram da se zahvalim svim članovima osoblja, lekarima, medicinskim sestrama i svima u bolnici… Brinuli su se o meni divno i veoma sam zahvalna na tome. Hvala svima na sjajnom boravku.

Foto: Instagram printscreen/georginagio

Tokom Georginine bolesti, Ronaldo je imao dve utakmice koje je igrao za saudijski Al-Nasr i u kojim je briljirao i još jednom pokazao da ne dozvoljava da privatni problemi utiču na njega. On se u prethodnim danima nije oglašavao povodom partnerkinog stanja, te se njegovo oglašavanje očekuje sada kada je i sama Georgina otkrila kroz šta je prošla.

Podsetimo, Kristijano i Georgina su u vezi od 2016. godine i zajedno imaju dvoje dece, dok ona aktivno učestvuje u odrastanju i troje dece koje je fudbaler dobio uz pomoć surogat majke, pre veze sa Rodrigezovom. Interesovanje za odnos popularnog para ne prestaje da jenjava i nakon punih 8 godina veze, naročito zbog toga što oni navodno još uvek nisu ozvaničili svoju ljubav.

Međutim, nedavno su se pojavile spekulacije da je par izgovorio sudbonosno „da“, ali da i dalje vešto kriju ovaj podatak od javnosti i medija.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz