Pretraži

„Garaža i kauč po kom idu bube“: Henny otkrio kako je izgledao prvi studio Generacije Zed, pa priznao ko mu je PREDVIDEO veliki uspeh u muzici

Showbiz
0
Foto: Instagram prinscreen/hennypijem

Popularni mladi pevač Miloš Stojković poznatiji kao Henny nedavno je bio gost u jednom podkastu gde je otkrio kako je izgledao muzički početak “Generacije Zed“, ali i kako je izgledao njihov prvi studio.

Henny je bio jedan od muzičara koji se među prvima našao u Generaciji Zed, te je od njega, ali i ostalih trenutnih članova sve počelo. Ambicija i trud, ali i talenat se presudili da ova mlada muzička ekipa uspe kada je muzika u pitanju.

Poslednjim projektom gde su objavili zajednički album krunisali su svoje prijateljstvo koje je, kako je Miloš ispričao, počelo još od garaže koju su iznajmljivali.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by HENNY (@hennypijem)

Tokom gostovanja u “Voštcastu“ Henny je otkrio da je njihov prvi studio zapravo bio garaža, zbog čega su morali da vode računa oko buke zbog ometanja komšija, ali su nakon nekog vremena prešli u drugi prostor gde se sada i dalje svi članovi sastaju i rade na novim projektima.

-To je garaža – garaža, imaš zgradu i tu poređane garaže. Kako imaš garažu i sad je podigneš i tu uđe automobil, on je stavio pvc vrata i napravio iza wc i onda ti imaš bukvalno kutiju za šibice dugačku gde smo mi napravili taj prvi studio. To je bilo ono kauč od komšije sa Ceraka po kom bube idu, bukvalno da imam na čemu da sedim, moj ćale nam pravi sto za komp i sve to. Kad je leto ti možeš pvc da pomeriš i podigneš tu garažu i uveče samo mi svetlimo.

Naizgled jedna mala grupa saradnika i prijatelja je ubrzo krenula da okuplja i ostale poznate ličnosti koje su sarađivale sa njima, a pevač je ispričao da su neke od prvih pesama na kojima su zaradili novac bile Gastozove pesme “Antidot“ i “Aritmije“, a kasnije i mnoge druge.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by HENNY (@hennypijem)

-Smetali smo, zato što je iznad odmah čovek sa decom. Stišaj – važi, bili smo baš ono kul videli su oni, počeli su poznati da dolaze, klinci da se okupljaju, pa ovo, pa ono, vide da nismo idioti. Kad su videli da je skroz okej priča stvarno su nas svi voleli.

Zanimljivom pričom se dotakao i teme da im je vlasnik garaže “predvideo“ da će uspeti, jer je pre njih u garaži radio čovek sa ružama i uspeo je od toga da napravi biznis, pa je očigledno da ni ovog puta nije pogrešio u predviđanju.

-Taj bata nam je stalno pričao “Heni, ja da ti kažem, ovo će vam doneti sreću, svako ko je bio u ovom lokalu donese mu sreću, čovek koji je ranije bio tu došao je, znaš koja kola vozi“.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz