Pretraži

Gagi Đogani otkrio kako Luna podnosi trudnoću i kako se sprema za majčinstvo

Showbiz
0
Photo: Instagram/gagiidjogani

Gagi je podelio sa nama da se Luna i Marko lagano spremaju za dolazak devojčice, kojoj će dati ime Mia, pa je priznao da je veoma uzbuđen, jer se približio Lunin termin za porođaj, koji je u junu.

– Naravno da sam uzbuđen. Provodimo dosta vremena zajedno, sad idemo na kej da šetamo. Čekamo taj termin. Nema nikakve panike i frke. Sve je opušteno skroz – kazao je Đogani i prisetio se perioda kada se on spremao za ulogu roditelja.

– Kada je trebalo da postanem tata, bio sam u mnogo većoj panici i haosu. Oni su nekako potpuno smireni, sve su postavili na svoje mesto. Sve je isplanirano, nema nikakvih trzavica. Spremni su i fizički i mentalno, dobro se nose sa tim – dodao je Gagi.On je takođe otkrio kako Luna provodi poslednje trudničke dane.

– Ona jedva čeka da se porodi. Sada će da uđe u deveti mesec, ja mislim. Okej ona sve to podnosi, vidim da nije nešto uspaničena i jedva čeka da Mia dođe na ovaj svet – rekao je Gagi.

Denser je na kraju progovorio i o Luninoj muzičkoj karijeri i njenim planovima nakon porođaja.

– Mia dolazi, prvo će se usredsrediti na dete, pa onda kada malo ojača beba ima u planu da nastavi da se bavi pevanjem. Koliko znam iz njene priče – objasnio je za IDJTV portal.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz