Pretraži

Gagi Đogani: Luna je u rijalitiju, jer je dobila ponudu koja se ne odbija!

Showbiz
0
Printscreen/Instagram:gagidjogani

Nakon iskrenog intervjua Kije Kockar za IDJTV kamere, pozvali smo Gagija Đoganija da prokomentariše reči upućene njegovoj ćerki.

——————– Sponsored ——————–


Međutim, denser nije bio raspoložen da uradi sa nama intervju pred kamerama, te smo mu postavili nekoliko pitanja preko telefona.

– Tek sam ustao, ne bih pričao pred kamerama. Kija me ne interesuje, neću da ja govorim o njoj. – rekao je Đogani.

Luna je često spominjala da je ponovo ušla u rijaliti da bi zaradila novac za sebe i porodicu, kada smo pitali densera da li je postojao drugačiji način da blogerka zaradi – odgovorio je jasno:

– Možda je i postojao, ali ona je od produkcije dobila ponudu koja se ne odbija. Mislim, zašto bi odbila tako nešto? Anabela nije bila za to da ona uđe ponovo tamo, ali ja sam se podržao. 

Mnogi nagađaju da je cifra koju je blogerka dobila za ulazak oko 100.000 evra, o čemu denser nije želeo da govori.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Draga Lunči, dan kada si se rodila za mene je bio poseban. Tada sam se ja rodio ponovo. Ti si moja prva i najveća ljubav, od trenutka kad sam te prvi put video i uzeo u naručje, kad sam postao tata jedne princeze. Priznajem, tada sam osećao i strah, pomalo sam se pribojavao uloge tate, jer ta uloga se ne uči pre rođenja deteta, već se razvija s vremenom provedenim uz svog anđela. Znam, nekada sam i grešio, ali davao sam ti svu ljubav koju sam u sebi imao. Ti si smisao mog života, moja snaga, ali u isto vreme i moja najveća slabost. Ponekad je nisam umeo da bez straha i strepnje gledam kako rasteš i kako sazrevaš. Uvek sam pokušavao da te zaštitim od svega, ali svi znamo da to nije uvek bilo moguće. Ponekad u životu moramo da udarimo glavom u zid, da kroz bol naučimo neke važne životne lekcije. I ti bivaš sve jača, i od tog zidabi od svih barijera koje su oko tebe postavljane. Za mene ti si oličenje istine, hrabrosti i istrajnosti. Ti si dokaz da čovek može ostati dosledan sebi, svojim ubeđenjima, svojoj duši u svim okolnostima. Ti si ljubav. Znaš, nikada ti nisam rekao koliko su me zapravo bolele tvoje suze i ponori u koje si padala i nikada nisam, i neću moći da ti opišem koliko sam na tebe ponosan što si pobedila demone iz prošlosti i vratila se sebi. Nedostaješ mi mnogo! Ti si deo moje duše, onaj uzdah što mi se otme iz grudi kad te vidim srećnu i nasmejanu. Tvoj osmeh je spas i putokaz. Zato se smej, samo se smej, i voli onako kako ti to umeš i znaš. Tvoja sreća je moja misija. Lepo vas je gledati srećne i nasmejane..♥️

A post shared by 🔊FUNKY "G"🆕OFFICIAL🔛 (@gagidjogani) on Mar 7, 2019 at 3:23pm PST


Gagi se osvrnuo i na obrazovanje Lune Đogani:

– Vidim da to mnogi komentarišu. Luna je završila srednju školu, upisala je fakultet, ali pošto je već dve godine u rijalitiju ona ne može da se posveti tome. Pa i da ne ide na fakultet, šta sad, nije to strašno. 

U videu ispod pogledajte ceo intervju Kije Kockar u kome je bila brutalno iskrena!

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz