Pretraži

Fotka u kupaćem pokazala sve: Zbog OVAKVOG izgleda mnogi ne veruju da je Luna Đogani mama dve devojčice (FOTO)

Showbiz
0
Photo: Antonio Ahel/ATAImages

Luna Đogani odlučila je da, nakon teškog perioda za njenu porodicu, sebi priušti zasluženo opuštanje.

Poslednje dve nedelje javnost je brujala o incidentu u kojem je jedan od glavnih aktera bio Lunin suprug, Marko Miljković.

On je, naime, ušao u sukob sa jednim od njihovih komšija, a sve je eskaliralo kada se umešala i policiji, te je Miljković bio priveden i određeno mu je zadržavanje u trajanju od 48 sati.

Luna se povodom ovog incidenta nije oglašavala i tih dana se povukla sa društvenih mreža, a nakon Markovog izlaska iz pritvora ona je jednom objavom otkrila šta se dešava u njihovom domu.

Sada, mlada mama dve devojčice se prepustila zasluženom uživanju u jednom spa centru. Influenserka je otputovala van Beograda, a na snimku u spa centru možemo videti njenu stariju ćerku, dok Marko i njihova mlađa ćerkica nisu bili prisutni na ovom Instagram storiju, te su mnogi zaključili da su mama i devojčica „pobegle“ same na kratki odmor.

Ono što je privuklo posebnu pažnju jeste Lunin izgled. Ona se snimila u crnom bikiniju i oduševila svoje pratioce figurom.

Poznato je da je Luna nakon drugog porođaja odlučila da svoj izgled dovede do savršenstva, te se posvetila treninzima i zdravoj ishrani, a očigledno je da je ovakav način života dao željene rezultate. Vitka linija i trbušnjaci sada su pokazali da mlada mama izgleda bolje nego ikada.

Foto: Instagram printscreen/luna_djogani

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz