Pretraži

FIZIČKI ZLOSTAVLJANJA: Otac Britni spis pljuvao i vređao pevačicu

Showbiz
0
Photo: Instagram/britneyspears

Opisala je da je Džejmijevo starateljstvo bilo nasilno, da ju je drogirao lekovima, terao da nastupa i radi i kada to ne želi, a takođe ju je sprečio da zatrudni, odnosno nije u mogućnosti da samostalno izvadi spiralu kod ginekologa bez njegove dozvole.

Svetski mediji sada pišu da je Britni samo dan pre svedočenja pozvala policiju kako bi prijavila sebe kao žrtvu zlostavljanja staratelja. I pored toga, sudija Brenda Peni odbila je njen zahtev da se Džejmiju Spirsu ukine starateljstvo, a novo saslušanje zakazano je za 14. jul.

U međuvremenu je dugogodišnji menadžer pop zvezde Leri Rudolf dao otkaz, a javnosti je saopštio da mu je rečeno da će se Britni „zauvek penzionisati“.„Nikada nisam bio uključen u samo sprovođenje starateljstva nad njom, tako da ne mogu da ulazim u detalje vezane za to. Ja sam, na prvom mestu, bio angažovan kao njen menadžer i savetnik za karijeru, a pošto joj moje usluge više nisu potrebne najbolje je da se povučem. Zadnji put smo imali komunikaciju pre dve i po godine, kada me je obavestila da želi da se povuče iz javnosti na neodređeno. U toku današnjeg dana sam obavešten da želi da se penzioniše u potpunosti. Zauvek ću ostati ponosan na ono što smo postigli u poslednjih 25 godina. Želim joj zdravlje i svu sreću ovog sveta, i želim da zna da ću uvek biti tu za nju, ukoliko joj zatrebam, kao što sam uvek i bio“, poručio je, između ostalog, Rudolf.

Pored Rudolfa oglasila se i dugodišnja prijateljica porodice Spirs Žaklina Bučer, koja je za nedeljnik „The New Yorker“ iznela šokantne tvrdnje o odnosu oca i ćerke. Kaže da joj je Džejms govorio da je „užasna majka“, „ku*va“ i „debela“.

Kada je počeo da joj govori „Dušo“, mislila sam da će joj reći „Volimo te, ali treba ti pomoć“. Umesto toga kazao joj je „Debela si. Tata će te staviti na dijetu i dovesti u formu“ „, istakla je Bučer.

„Uneo bi joj se u lice, pljuvačka je letela na sve strane, dok joj je govorio da je ku*va i užasna majka. Rekao je svojoj ćerki i da svoju decu može da vidi samo ako sledi njegove naredbe, a njena majka Lin imala je stav ‘pokoravaj se ocu i pustiće te napolje'“, dodala je ona.

Bučerova je istakla i da je Lin prihvatila da Džejms bude staratelj, iako su tada bili razvedeni, jer je verovala da će to potrajati nekoliko meseci, a ne 13 godina. Takođe, Britnina majka nije želele da joj ćerka nešto zamera, ali je sve poprimilo novu dimenziju kada ja počeo da ograničava njihovo viđenje.

„Nisam ga jednom čula kako urla „Ja sam Britni Spirs““, zaključila je Žaklina.

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz