Pretraži

FEJK VEZA, OSVETA ILI PRAVA LJUBAV: Sve o odnosu Džej Lo i Bena Afleka! (VIDEO)

Showbiz
0
Screenshot: Instagram

Kada smo saznali za neverstvo poznatog bejzbol igraca, svet je ostao šokiran, JLO i on su nastavili još neko vreme da budu u odnosu, međutim kako su se sve više širile glasine o starleti sa kojom je počinio preljubu na njihovu vezu je stavljena tačka. Svi su stali na stranu JLO jer njegov potez nije najispravniji, a i par meseci pre toga on je zaprasio sto je delovalo kao da je sve u redu. Aleksa smo uvek viđali kako na turnejama i nastupima Dženifer daje veliku podršku, ali ipak izmedju njih nije bilo sve najidealnije kako nam se činilo.Kada je kraj ljubavi ozvaničen, sredinom aprila, samo mesec dana kasnije  počele su spekulacije o vezi Ben Afleka i Dženifer Lopez. Podsetićemo vas ovaj par je bio zajedno pre 17 godina, kada su bili  verenici medjutim raskinuli su veridbu i otkazali su venčanje kako su govorili zbog medijskog pritiska. Mnogi su pričali da je zapravo i Ben bio neveran, dok su drugi govorili da ga je pevačica zapravo koristila kako bi se sto vise probila u filmsku industriju. Sve u svemu nakon toga oni se vise nisu mirili sve do maja ove godine. Prvo je počelo sa mejlovima u februaru koje je glumac slao pevačici dok je snimala film u dominikanskoj republici, a izvor blizak njima je za strane medije otkrio da se oni godinama čuju. Ovo je već dalo neki potpuno drugačiji ton celoj prici na pocetku, ali kažu da nije strasno ostati u prijateljskim odnosima sa bivšima. 

25.maja izlaze paparaco fotke kako Ben aflek i JLO izlaze zajendo iz jedne vile u Majamiju i tad je već svima postalo jasno da se ovde nesto ozbiljnije dešava. Početkom juna u medije dolaze informacije da oni počinju zajednički život i da smatraju da je tako najbolje i za decu i za njih. To su sve i dalje spekulacije, njihovi stari fanovi su oduševljeni ovim, ostali su ili ravnodušni ili smatraju da je ovo ponovo prebrzi korak Dženifer Lopez koja sudeći po svim dosadašnjim vezama ne zna da bude sama nakon raskida. 

I cela ova priča miruje do 27. jula odnosno do 52. rodjendna ove latiino dive! JLO izbacuje fotke i video sa jahte na kojoj provodi svoj dan sa najbližima. Svi se divimo njenom izvajanom telu koje je fotografisala i na u tom nizu fotki se nalazi i zajednicka fotografija sa sadašnjim dečkom Benom kako se ljube. 

Sve detalje o ovom paru, kao i njihovu ljubavnu priču možete ispratiti u novom izdanju emisije IDJMASH.
 


 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz