Pretraži

FANOVI ZABRINUTI: Tejlor Svift doživela povredu na turneji, za sve okrivila ovu promenu (FOTO)

Showbiz
0
Photo: Instagram/taylorswift

Koncerti popularne pevačice su uveliko rasprodati, a opšta pomama fanova rasprodala je karte odmah po objavljivanju datuma.



Kako obožavaoci verno prate svaki Tejlorin korak mnogima je zapala za oko vidna posekotina na njenoj ruci u toku koncerta. Pitanja šta se desilo sa Tejlor su počela da kruže mrežama pošto se mnogima učinilo da se radi o ozbiljnoj povredi.

Pevačica je osetila potrebu da se oglasi ovim povodom, te je umirila zabrinutost i otkrila da je sama kriva i da je sve zasluga njene nespretnosti.

Upravo sam održala tri neverovatna koncerta u Hjustonu i budim se sa osmehom prisećajući se koliko je bilo zabavno. Toliko uživam u ovoj turneji zbog strasti koju publika ulaže – ozbiljno ne mogu da dočekam Atlantu. PS. Za sve one koji pitaju kako sam isekla ruku, dobro sam i sve je bila moja greška – saplela sam se o moju haljinu i pala u mraku u bekstejdžu dok sam trčala da se presvučem i dočekala sam se na ruku. Za sve je kriv retrogradni Merku. Ne brinite, dobro sam – napisala je Tejlor, šaleći se na račun retrogradnog Merkura.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Taylor Swift (@taylorswift)

Podsetimo, Tejlor je upravo u toku ove turneje raskinula 6-ogodišnju vezu sa Džoom Alvinom, o čemu više možete pročitati ovde.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz