Pretraži

FANOVI U ŠOKU: Rijana se obratila svojoj dvojnici i pitala je ono što sve zanima

Showbiz
0
Screenshot: Youtube/Rihanna

Društvena mreža koja je u rekordnom roku pobrala simpatije mnogih i preovladala Internetom jeste TikTok. Mnogi ovu društvenu mrežu opisuju kao mesto gde nemoguće postaje moguće , a sama platforma pruža niz vizuelnih i zvučnih efekata, pa nas često tera na razmišljanje kako je neki video snimljen. Međutim, pored svih efekata koje platforma nudi, ona ne može da zavara kada je reč o izgledu pojedinih ljudi.Danas su fanovi otišli na malo viši nivo, pa ih slobodno možemo nazvati i fanaticima, pa često možemo da ih vidimo kako maksimalno kopiraju svoje omiljene zvezde, a ovih dana je nastala čitava pometnja na pomenutoj društvenoj platformi  zbog Rijanine dvojnice.

Ona je na svom profilu prikupila preko 13 miliona pregleda, a video nije zaobišao ni Rijanu. 

Njeno ime je Priscila Beatrice, ima 28 godina i dolazi iz Brazila. Ni sama ne krije da voli Rijanu, pa se na njenom Instagram profilu mogu pronaći objave posvećene pevačici.

Ipak, razlika je što je Rijanina dvojnica zaista ista pevačica. Njene crte lica su gotovo identične kao Rijanine, zbog čega je samo jedan video uspeo da zbuni sve korisnike ove aplikacije.

Ona je misteriozno stajala ispred Rijanine fotke okrenuta leđima, a potom se okrenula i pokazala svoje lice. Ovaj video čak nije obišao ni Rijanu koja je odlučila da se našali i postavi pitanje svojoj dvojnici.

-Gde je album- napisala je pevačica kojoj fanovi neprestano upućuju ovo pitanje s obzirom na to da je pevačica rešila da napravi malu pauzu kada je muzika u pitanju.

Devojka je bila previše uzbuđena kada joj se pevačica obratila, te je i to podelila sa fanovima. 

 

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz