Pretraži

FANOVI SU UBEĐENI: Zera i Nucci snimili duet?!

Showbiz
0
Screenshot: Youtube/IDJTV™

Publika je oduševljeno prihvatila novu Zerinu numeru, koja za samo dvadesetak sati broji skoro pola miliona pregleda na pomenutoj video platformi, a već se nalazi na trinaestom mestu na trendingu. 

Posebnu pažnju fanova privukao je sam početak spota, tačnije kadar na 00:05 sekundi gde je prikazana unutrašnjost automobila, a iz priloženog se vidi kako u kolima ide Zerina neobjavljena kolaboracija pod nazivom ,,Namerno", dok je drugi izvođač blurovan.



Mnogi su posumnjali da se radi o Igoru Paniću, koji je poznatiji kao Nucci, jer se već na nekoliko njegovih pesama čuje Zera kako peva prateće vokale, te obožavaoci smatraju da bi numera u kojoj bi njih dvoje ukrstili glasove bio pun pogodak. 

– 00:05 Najava dueta Zera x Nucci – Namerno. Jedini pevač sa kojim je Zera stvarno dobrro i slaže se po stilu jeste Nucci, što nam govori da su snimili duet. Kao što već znate, ona je back vokal u njegovih deset zadnjih pesama. Čekamo da izađe – bio je jedan komentar oduševljenog fana, dok drugi ipak misle da se radi o Malenom, Zerinom dečku, ili pak o Kimiju, koji već ima snimljene pesme. 

O kome se radi, ostaje nam samo da sačekamo i vidimo. 

Njenu novu numeru možete poslušati u nastavku: 

 

Screenshot: Youtube

Screenshot: Youtube

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz