Pretraži

FANOVI RAZOČARANI: Rijanu napali zato što je koristila islamski Hadit na svojoj reviji

Showbiz
0
Photo: Instagram/badgalriri

Naime, pevačicu su napali zato što je iskoristila islamski Hadit u svojoj reviji Savage x Fenty, a razlog napada na pevačicu je jer je "Islam iskoristila kao estetiku".

Tridesetdvogodišnja pevačica stavila je svoju muzičku karijeru u drugi  plan i odlučila da se posveti upravo svom modnom brendu i kozmetičkoj liniji. 



 

Međutim, iako je zvezda široko hvaljena zbog korišćenja širokog spektra modela svih veličina i nacionalnosti, Rijana je kritikovana zbog uvrštavanja svetih muslimanskih fraza u remiks koji je svirao tokom dela revije.

 

Hadit je zbirka tradicionalnih muslimanskih fraza proroka Muhameda i koristi se kao smernica za one koji su islamske vere.

 

Pesmu pod nazivom ,,Doom" kreirao je londonski producent CouCou Chloe i koristi uzorke hadita pomešane u house bitove koji su svirali kada su modeli hodali na modnoj pisti koja je debitovala na Amazon Prime Videu početkom ovog meseca.

Upotreba Hadita je dovela do toga da su brojni obožavaoci kritikovali Rijanu na svim društvenim mrežama. 

,,Rijana, bebo, baš si zeznula ovo", ,,Šta je sa umetnicima koji koriste Islam kao estetiku?Imajte malo poštovanja!", „Kao muslimanka nijedna reč ne može opisati koliko sam razočarana Rijanom jer je pustila svoje modele da plešu dok traje Hadit“, bili su samo neki od negativnih komentara koji su upućeni pevačici, dok se ona, za razliku od njih, ona se još uvek nije oglasila povoodm ovoga i odgovorila na prozivke.

 

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz