Pretraži

FANOVI OGORČENI: Ne mogu da oproste Laziću što je sa Barbarom

Showbiz
0
Photo: Instagram/darkolazicofficial

Lazić je na meti nezadovoljnih pratilaca koji ga sve više osuđuju zbog veze sa novom izabranicom Barbarom Bobak, te vređaju i nju i njega i nipodaštavaju njihovu ljubav.



Naime, miljenica njegovih fanova sada je Darkova bivša, Marina Gagić. Pevač je nakon razvoda od koleginice Ane Sević, ušao  u emotivnu vezu sa Marinom Gagić sa kojom je bio i veren i sa kojom ima sina Alekseja, a nedugo nakon raskida sa njom upustio se u još jednu vezu sa mlađom koleginicom Barbarom Bobak.

I upravo zbog nove devojke, javnost oštro osuđuju pevačeve postupke i menjanje partnerki, pa zbog simpatija prema Marini, za Barbaru ne žele ni da čuju, a svoj stav su mnogi javno i direktno izneli u komentarima ispod fotografije na Darkovom Instagram profilu na kojoj je sa Barbarom.

„Gledam Marinu i duša me boli. Ona je bila uz tebe kad ti je najteže bilo, kad zbog nesreće nisi mogao da hodaš, a verujem da joj nisi ni rekao hvala, idiote! Kasnije si je varao bez imalo stida i srama sa ovom zmijom. Neka, ima Boga! Bog vidi svaki greh“, jedna je od koementara nezdaovoljnih fanova.

„Padaš sve niže“, „Marina je san snova za ovu“, „Kad ga je Marina dovela u red našao je ovu, strašno“, „Dobio dete pre godinu dana, a sad se grli s drugom“, komentari su koji se mogu pročitatai ispod svake Darko objave.

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz