Pretraži

,,FALI MI BOLESNO MNOGO“: Sha progovorio o supruzi

Showbiz
0
Photo: Instagram/nenadaleksicsha

Uveliko kruže spekulacije da njegov odnos sa Tarom Simov prevazilazi granice prijateljskog, međutim reper ipak negira navode. 

U šetnju oko vile u kojoj je već nekoliko meseci, svojim cimerima je ispričao koliko mu nedostaje supruga. 



  • Meni se brate ide gajbi zbog porodice, zbog Ike. Fali mi, hoću da umrem koliko mi fali. Do ja*a mi je što mi ni jedne sekunde nije trip da mi fali manje, nego brate…fali mi bolesno mnogo. To se ne menja kroz vreme, to mi je bitno. A nadam se i kod nje. Imam cilj, znam zašto sam ušao – rekao je Sha

Inače, reper je na svaki pomen njegovog i Tarinog odnosa do sada pravio scene, a nekoliko puta pokušao je da pobegne iz rijalitija. Međutim, Simova i Nenad su i dalje nerazdvojni, te se glasine o njihovom odnosu ne smiruju.

Nakon što je klip gde je on govorio koliko mu nedostaje supruga osvanuo na jutjubu, mnogi su ga osudili jer "priča jedno, a radi drugo", aludirajući na to kako reper ne planira da se udalji od Tare zarad dobrobiti svoga braka.

 Podsećamo, on se jednom prilikom iz rijalitija obratio supruzi zbog komentara da su on i Tara u emotivnoj vezi:

Iko, žao mi je što moraš da slušaš gluposti i vređanja. Na ivici sam da napravim glupost. Nisam dobro u glavi. Iko, nadam se da si uz mene. Žao mi je da slušaš to, nisi deo rijalitija – izjavio je reper tada. 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz