Pretraži

Evo zbog čega su Megan Markl i Princ Hari odlučili da njihov sin ne ponese nikakvu titulu

Showbiz
0
Screenshot: Youtube/TODAY

Već godinama javnost naširoko priča o kraljevskim titulama Arčija, a odnedavno i Lilibet, dece princa Harija i Megan Markl. Još otkako se Arči rodio 2018. godine, pa i sada, nekoliko meseci nakon što je na svet stigla njegova sestra, interesovanje za decu kraljevske porodice se smanjuje, a posebno je interesantno pitanje njihovih titula.Kad je Megan rodila Arčija, nagađalo se i pretpostavljalo da će dobiti titulu princa, ali to se nije desilo. I sama Megan je podstakla glasine da je to imale veze sa "bojom dečakove kože", u intervjuu koji je dala početkom godine Opri Vinfri, mada su iz palate oštro demantovali te navode.

– To nema veze s bojom kože. Prema kraljevskom protokolu koji je uveo kralj Džordž V, samo oni koji su u liniji nasleđivanja mogu dobiti titulu princa ili princeze – izjavio je izvor blizak kraljevskoj porodici za US Weekly.

Međutim, ovih dana o ovome govori i kraljevski biograf i stručnjak za porodicu Endru Morton.

On je ispričao da su Megan i Hari odlučili da Arči ne ponese nikakvu titulu. Par je za sina mogao da odabere počasnu titulu grofa od Dambertona, na šta nisu pristali.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz