Pretraži

Evo zbog čega se rijaliti „U korak sa Kardašijanima“ završio i šta porodica planira sledeće

Showbiz
0
Screenshot: Youtube/Keeping Up With The Kardashians
  • Dame su završile sa dugim satima i misle da su dovoljno poznate bez emisije da sav novac zarade na Internetu – rekao je izvor u najnovijem broju magazina Us Weekly.

Osim toga, porodica, uključujući majku Kris Džener i ćerke Kim, Kloi i Kortni Kardašijan, te Kendal i Kajli Džener, želela je predah od prikazivanja svakog dela svog života.

  • Oni su pre svega poslovni ljudi i vrlo je očigledno onima oko njih koji znaju da mogu zaraditi mnogo više za mnogo manje gnjavaže tražeći mogućnosti negde drugde – kaže drugi izvor.

  • Trenutno svi žele pauzu da razmotre svoje mogućnosti, a to će uključivati i mogućnost novog biznisa sa izvršnim producentom KUWTK Rajanom Sikrestom, jer su i dalje neverovatno lojalni i zahvalni njemu, kao i mreži.

Na neki način, porodica je „prerasla emisiju i odvela je daleko koliko je mogla“ od njenog debija 2007.



  • Oni vide šta se od njih očekuje i potpuno su profesionalni, kao i pragmatični – dodaje izvor.

Krećući se napred, porodica traži alternative. Ako se odluče da počnu da strimuju, „malo je verovatno“ da će biti u istom formatu kao i E! serija. Trenutno razgovaraju o mnogim različitim mogućnostima, uključujući talk show, dokumentarnu emisiju o političkom putu Kim Kardašijan ili Kortninu borbu za lansiranje Poosh-a.

  • Na raspolaganju su im beskrajne mogućnosti i svaki danom ih dobijaju sve više, tako da je to zaista uzbudljiv period za celu porodicu, iako prilično stresan – dodaje drugi izvor upućen u situaciju.

  • Bez "Keeping Up With the Kardashians" ne bih bila ovde gde sam danas – navela je vlasnica Skims-a putem Instagrama 8. septembra.

  • Tako sam neverovatno zahvalna svima koji su gledali i podržavali mene i moju porodicu proteklih 14 neverovatnih godina. Ova emisija nas je učinila onim što jesmo i uvek ću biti dužna svima koji su imali ulogu u oblikovanju naše karijere i zauvek promenili naš život.

Premijera 19. sezone "Keeping Up With Kardashians" je u četvrtak, 17. septembra, u 21 sat. Sezona 20 će biti emitovana 2021.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz