Pretraži

Evo zbog čega fanovi smatraju da Voyage i Breskvica posvećuju pesme jedno drugome

Showbiz
0
Photo: Instagram/voyage.mp3

Tako, u poslednje vreme na društvenim mrežama kruže snimci njihovih pesama i spotova za koje fanovi tvrde da su prilično slični, te smatraju da su to skriveni znaci koje upućuju jedno drugom.Naime, Breskvica je sve oduševila svojom pesmom "Mazohista" koji ima milionske preglede na Jutjubu i preko noći je postala hit. 

Međutim, njeni obožavaoci su primetili da jedna scena u spotu dosta podseća na zajedničku scenu koju su ona i Voyage imali u spotu "Bezimena". 

U zajedničkom spotu, njih dvoje se na početku nalaze u kolima, a Breskvica je tu istu scenu iskoristila u svom spotu "Mazohista" samo što se umesto Voyage-a ovog puta pored nje nalazi vuk. 

Druga situacija je iz spota za pesmu "Detinjstvo", kada Voyage u jednoj sceni u spotu vozi auto, dok Anđela u spotu za numeru "Leptir" ima gotovo identične kadrove. Scene dosta podsećaju jedna na drugu, oboje voze auto noću, a mlada pevačica na kraju vožnje nestaje iz automobila, što fanovi smatraju da na taj način poruluje da je nestala iz Mihajlovog života.

Koji su to još znaci i smboli iz njihovih spotova zbog kojih fanovi povezuju ove zvođače i bivše partnere, te se nadaju i njihovom pomirenju saznajte u novom izdanju emsiije IDJ Mash:

 

 

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz