Pretraži

EVO ZAŠTO VAŽE ZA FAVORITE: Prva pesma grupe „4YU“ zapalila Jutjub (VIDEO)

News
0
Screenshot: Youtube/IDJVideos.TV

Formiranje boj benda definitivno je bila najbolja odluka IDJ produkcije, jer su momci iz grupe svojom prvom zajedničkom numerom pokazali koje sve mogućnosi i kvalitete poseduju.



To su najpre primetili IDJCouch-evi koju su u jučerašnjoj emisiji, prilikom premijernog prikazivanja spota, ostali bez teksta i uputili im veliku podršku.

Numera je već u prvim minutima prikazivanja osvojila publiku mlađe, ali i nešto starije generacije, zbog čega je najpre zalužna Darkova ideja da u pesmi iskoristi deo pesme jugoslovenskog pevača Frana Lasića "Volim te, budalo mala", koju u izvedbi benda peva Severin Janjetović.

Photo: IDJ

Photo: IDJ


Ono što je takođe zanimljivo je da su na tekstu pesme, pored Darka, radili i Pavle Subotić ali upravo i član benda David Ardžik.

Numera je za samo 20 minuta od objavljivanja na Jutjub platformi preslušana gotovo 5.000 puta, što samo dokazuje da momci trenutno važe za jedne os favorita u IDJShow-u.

Da li će im ova pesma pomoći da odnesu pobedu u takmičenju, ostaje nam da vidimo, ali za sada je jedno sigurno – momci iz prvog muškog benda na našim prostorima definitivno imaju hit! 

Pesmu "Budalo mala" možete poslušati na IDJVideos.TV kanalu ili ispod:

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz News