Pretraži

Evo šta je Duško rekao o navodima da je udario Jelenu Karleušu

Showbiz
0
Screenshot: Youtube/Sport Klub

Kako prenose mediji, Tošić je potvrdio policiji da je došlo do svađe između njega i supruge Jelene Karleuše, ali je rekao da nikakvog nasilja nije bilo.

Tošić je inspektorima u Policijskoj stanici "Savski venac" u kojoj je dao izjavu, demnatovao navode pop zvezde i rekao da je "šokiran zbog toga što je Jelena uopšte tako nešto prijavila policiji".  • Nisam udario Jelenu, nisam je ni pipnuo, jedino što se je istina je da se jesmo raspravljali. Dugo smo u braku, ja sam posvećen muž i otac. Najteže mi pada što umesto da sam danas sa decom i da u svojoj kući provodim praznik, u situaciji sam da sedim u policijskoj stanici zbog prijave supruge. Šokiran sam ovim što mi se dešava, ne mogu da shvatim šta me je snašlo – navodno je rekao Duško Tošić, kom je policija izrekla meru zabrane prilaska supruzi u narednih 48 sati.

Podsetimo, drama ispred vile na Dedinju počela je juče ujutro, kada je policija došla u njihovu kuću po pozivu pevačice. Navodno, ona je odbila da ode na lekarski pregled, a kako se piše, zadobila je povrede na jednoj strani lica u vidu posekotina.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz