Pretraži

Evo ko je Zera, jedna od najpopularnijih tinejdž muzičkih zvezda

Showbiz
0
Screenshot: Youtube/IDJTV™

Zerina prva numera u karijeri broji više od devet miliona pregleda i bila je u samom vrhu Youtube trendinga za manje od deset dana od izbacivanja pesme, a osim toga, mnogi su je zbog glasovnih mogućnosti uporedili sa Breskvicom, što je za nju, kako je priznala, kompliment.

Zerino pravo ime je Marina Perezović (18) i rođena je u Beogradu, ali je deo života provela u Austriji. Ona je za IDJTV portal ispričala da je ceo život želela da se bavi muzikom i da živi u Srbiji.

– Sa svojih 17 godina sam se odlučila na taj korak. Pošto stalno piskaram pesmice, tekst pesme "Do zore" mi se jako svideo i odlučila sam da deo pesme okačim na TikTok – rekla je mlada muzička zvezda.

Zera je svoju karijeru započela baš na TikToku, gde ju je zapratio veliki broj ljudi nakon što je objavila refren svog muzičkog prvenca.

– Kada sam videla da se taj mali deo pesme ljudima jako svideo i da je otišao viral, bila sam u fazonu "želim tu pesmu da snimim". Jako spontano sam uz pomoć producenta, koji je podržao moju ideju da snimim pesmu, taj projekat i odradila – istakla je za IDJTV.

Mlada pevačica je potom uspostavila saradnju sa generacijom Zed i izbacila veliki hit "Do zore" posle čega je pobrala mnogo simpatija, pogotovo što ima jedinstven i prijatan glas koji je oduševio slušaoce.



Marina je uspela da svojim vokalnim mogućnostima i muzikom privuče i velike zvezde sa naše scene. Kako je ona priznala, želeli su da otkupe njenu pesmu pre nego što je snimljena u studiju, ali ona nije htela da je proda. 

Na kraju joj se to isplatilo, jer je pesmom "Do zore" postigla veliki uspeh i postala popularna na našoj sceni.

Kada je reč o njenoj odluci da muzičku karijeru gradi u Srbiji i da živi ovde, njeni roditelji je nisu podržali u početku, jer su se plašili za nju budući da je njihovo mlađe dete.

Čim je napunila 18 godina, ona je rešila da uradi ono što je oduvek želela, a roditelji su je ipak podržali u tome. Zera je odlučila da otpočetka bude samostalna, te je sama zaradila novac za put, kao i za snimanje. Ona je celo leto 2020. radila u jednom restoranu i konobarisala kako bi sakupila dovoljno novca da se preseli.

Marina se jedina u porodici bavi muzikom i još kao mala je pokazala talenat. Kako je rekla u jednom intervjuu, ona je dnevno pevala i svirala po nekoliko sati. Svira gitaru i klavir, a u Austriji održava nastupe pred hiljadama ljudi.

Otkako se pojavila na domaćoj sceni Zera je najviše govorila o karijeri, dok je ljubavni život držala u tajnosti. Međutim, u jednom trenutku su se pojavile spekulacije da je mlada pevačica u vezi sa Kimijem, pošto se pojavila u jednom njegovom klipu.

Talentovana pevačica je kasnije u intervjuu za IDTV priznala da ima dečka, ali da to nije Kimi. Zera je takođe istakla da joj je partner velika podrška u životu, međutim, ona ne želi da otkriva njegov identitet javnosti.

Po svemu sudeći Zera želi da njena muzika govori o njoj kao mladom umetniku, a mnogi joj predviđaju blistavu karijeru.

Pogledajte Zerin ekskluzivni intervju za IDJTV:

 

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz