Pretraži

EVO KO JE MINA JEREMIĆ: Javnosti je poznata zbog odnosa sa bivšim dečkom Sanje Vučić

News
0
Photo: Instagram/mina.jeremicc

Nakon što je popularna pevačica Sanja Vučić pre dve godine objavila da je raskinula dugogodišnju vezu sa fitnes instruktorom Nikole Đorđevića, ubrzo je u medijima odjeknula vest da je on našao novu devojku, a u pitanju je Mina Jeremić, koja je trenutno takmičarka IDJShow-a.

Kao i uvek, naša ekipa je želela da sazna istinitost tih spekulacija, te je tada uspela da dođe do Mine i od nje čuje pravu istinu kada su ova nagađanja u pitanju.



Mina nam je tada otkrila da se ona i Nikola poznaju dugi niz godina i da ona nema veze sa tim raskidom.

– Ne, ne, ne. Sa Sanjom nikada nisam bila u kontaktu, nikada nisam imala ni susret sa njom. Ne, nemam nikakve veze sa njihovim raskidom. Mi smo počeli intenzivnije da se družimo u tom periodu sasvim slučajno, jer se ja družim i sa Nikolinim drugarima, tako da smo povezani u svakom slučaju. Ne bih volela da me neko okarakteriše kao nečiju ljubavnicu, jer mi to baš ne inponuje i svakako mi nije prijatno da se tako nešto priča o meni, pogotovo kada to nije istina. Ali, moram da naglasim da dosta devojaka koje gaje neke simpatije prema Nikoli, imaju pik na mene i ne podnose me, ali to me ne dotiče. Nikola je svakako slobodan dečko, da ima devojku verovatno bih među prvima saznala – otkrila nam je tada Mina, njenu celu izjavu možete pogledati OVDE.

Ubrzo nakon toga, Mina je stekla veliku popularnost na društvenim mrežama, a sada se pojavila i u najvećem muzičkom takmičenju na našim prostorima, te imamo prilike da je vidimo u IDJShow-u.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz News