Pretraži

Evo kako su Hurricane i Marija Šerifović proslavile ulazak u finale (VIDEO)

Showbiz
0
Photo: Instagram/serifovic

Marija je bila euforična baš kao i naše pevačice, Sanja Vučić, Ksenija Knežević i Ivana Nikolić, a svoje uzbuđenje pokazala je i na društvenim mrežama.

  • E tako! E tako! Razbile su! Hvala svima! Do ja*a, top top! – poručila je Šerifovićeva, zadovoljna uspehom naše zemlje.

Nekadašnja pobednica Evrovizije snimila je i Uraganke koje su pozirale pred medijima i publikom, koja ima je pružila veliku podršku tokom takmičenja. Finalistikinje su skakale sa našim zastavicama, vikale "Srbija, Srbija" i vrištale od sreće.



Nakon toga su otišle u pres studio gde su davale izjave i usput se zahvaljivale svima.

Zatim su se uputile u garderobu i tamo nastavile da slave uspeh. Marija se na kraju u ime cele naše delegacije i naših predstavnica zahvalila svima.

  • U ime čitave srpske delegacije i naših predstavnika, one će to sigurno reći kasnije, ali veliko vam hvala u njihovo ime. Verujte da se ovde i te kako osetila podrška svih vas, tako da još jedanput hvala vam veliko, idemo dalje, samo jako – poručila je Marija i pokazala stisnutu pesnicu.

Pored Srbije, u finale su uspele da uđu i Albanija, Bugarska, Moldavija, Portugal, San Marino, Švajcarska, Grčka, Island i Finska. Ovih deset zemalja će imati priliku da nastupaju u subotu, 22. maja kada je zakazano finalno veče Eurosonga u Roterdamu.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz