Pretraži

Evo gde će se Mirka poroditi, a trebalo je u Srbiji

Showbiz
0
Screenshot: Youtube/ AmiG Show

Mirka Vasiljević je mesecima unazad mislila i planirala da će se poroditi u Srbiji, ali po svemu sudeći izgleda do toga neće doći. 

Ona je uključenjem u jednoj emisiji otkrila da se svi nalaze na Kipru trentno, a da je njoj zabranjeno da leti avionom. 



S obzirom na to da je stomak poprilično porastao ne smem mnogo da se švrćkam, sedam u avione, te sada moram i ja malo da pričekam – rekla je Mirka na samom početku, prenose mediji. 

U principu meni je termin početkom oktobra. S obizrom na to da se četvrti put rađa dete, kažu da sve to mnogo brže ide. Volela bih da sačekamo baš kraj septembra i uđemo u oktobar. Kako kažu stari, svaki dan je bitan i važan za bebu dok je u stomaku. Volela bih da ceo septembar beba ostane u stomaku. Ali videćemo, nije sve to moja volja i želja, već i sudbina – objasnila je ona. 

Kako je prvenstveno bilo planirano da se glumica porodi u Srbiji, izgleda da do toga neće doći, već da će tek nakon porođaja moći da posete Srbiju.

Sledeće nedelje idem ovde kod doktora da se malo upoznamo, vidimo, popričamo i pogledam bolnicu. Verujem da ću posle toga imati više detalja o stanju iznutra, spolja sam okej, ali da doktori kažu kako je unutra. Ovde ću se poroditi, ako sve bude u redu sa mnom i bebom, a verujem da hoće. Ako sve bude okej, eto nas u novembru mesecu u Beogradu da se malo i radi – zaključila je Mirka. 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz