Pretraži

ESTRADA SE OPRAŠTA OD NJE: Preminula Marina Tucaković

Showbiz
0
Screenshot: Youtube/ novavideo

Mnogobrojne poznate ličnosti  slomila je tužna vest i opraštaju se od legendarne Marine, a samo neki od njih su i Jelena Karleuša, Nataša Bekvalac, Rasta, Ana Nikolić, Lepa Brena, Milica Todorović, ali i mnogi drugi. 

Oni su posvetili objave na svojim Instagram nalozima upravo njoj, te se sa tugom i emotivnim rečima oprostili od nje. 

Karleuša je vidno potresena podelila sledeće: 

– Maki moja… tražim reči… U ovom us**nom životu punom bola, patnje i tuge ti si ostavila najlepši trag… A za to je valjda vredelo živeti… Hvala ti za sve – pa zatim nastavila: 

Sve moje pesme je napisala Marina.  Hvala ti Marina…Odakle da počnem? “Tihi ubica”, “Moj dragi”, “Ko ovu dramu režira”, “Upravo ostavljena”, “Magija”, “Ne smem da se zaljubim u tebe”, “Insomnija”, “Još te volim”, “Pucaj u ljubav”, “Slatka mala”, “Kazino”, “Žene vole dijamante”, “Samo za tvoje oči”, “Muškarac koji mrzi žene”, “Ko ti to baje”, “Baš je dobro biti ja”, “Ide maca oko tebe”, “Krimi rad”, “Ludača”, i mnoge mnoge druge pesme, napisala je Marina… Kada sam došla kod nje sa Divnom da mi pročita tekst za ovu pesmu koju upravo slušate, sve tri smo počele da plačemo dok je čitala već prve stihove…. I ja sad plačem dok ovo pišem… jer ne mogu da verujem šta pišem… Mnogo mi je teško i to želim da podelim sa vama… da znate da je ova žena obeležila moju karijeru i život… Eto… – stoji kod Jelene na profilu. 

 

Od nje se takođe oprostila i Bekvalčeva. 

– Ne mogu rec da napisem od tuge. 

 

Tuga nije izostala nisa Rastine strane. 

Noćas je umrlo bezbroj pevača, njima neće imati ko više da piše najlepše pesme na svetu. Vi, Marina niste, vi ćete živet zauvek. Zato, laku noć moja draga Marina, do nekog novog jutra – napisao je Stefan na svom storiju. 

  • Moja Marina, blago naše! Neću staviti crno-belu sliku, želim da te pamtim ovakvu. Otišla je najbolja među najboljima. Imala sam tu čast da doživim da mi baš ONA napiše moje prve pesme, moje najuspešnije pesme. "Uporedi me", "Zasto cura sedi sama", "Reci ja", "Gade"… Uvek je bila tu za mene, imala savet i lepu reč. Pisale smo se pre neki dan…Bila je entuzijasta, veliki borac. Uvek bi mi odgovorila da se ne da i da će sve biti dobro. Verovala sam da će pobediti, sada se odmorila i napokon je kod svog Miše. HVALA TI ZA SVE. Bez tebe muzika vise nece biti ista. Volim te, putuj sa Andjelima – napisala je Milica Todorović. 

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz