Pretraži

Englezi proglasili Coronu najboljim reperom na ovim prostorima! (VIDEO)

Showbiz
0
Screenshot: Youtube/IDJTV

Duo iz Velike Britanije ,,London Reaction" ima pregršt snimljenih reakcija na balkanske numere, među kojima se mogu naći artisti poput Senide, THCF-a, Elene i mnogih drugih, ali izvođač koji je na njih ostavio poseban utisak je definitivno Corona, a tome svedoči i laskava titula koju su mu dodelili. – Lik me j ehipnotisao svojim repom! Tvoj rep je lud čoveče – započeo je jedan od pomenutih likova.

– Ne zanima me kakav je njehov privatan život, na ekranu on je gengster. Ima takvu energiju i vajb – nadovezao se drugi.

– Ovaj lik repuje za Balkan. Pogledajte koliko je ovo dobro. Ovo je očigledno dril. A dril je u Velikoj Britaniji žanr decenije, a on doslovno repuje na nivou više –  usaglasili su se oni nakon već upućenih komplimenata – pa se nadovezali.

– Brate! Ovo je opasna stvar! Ovo tako zvuči svetski!

– Ako morate da izaberete jednog artista sa Balkana, za kojeg mislite da je najbolji, koga ćete izabrati? Da stane na crtu reperima iz drugih zemalja? Ako moram da izaberem jednog artista iz SAD-a, jednog iz Velike Britanije, jednog iz Afrike, Azije i na kraju Evrope, definitivno mislim da bih izabrao ovog lika.

– Ovaj čovek repuje tako da ja poželim da se trenutno nađem na Balkanu. On čini da ja želim da budem deo njegove priče, a ako je on uspeo to da uradi sa mnom, kome je njegov jezik stran, lik je definitivno završio svoj posao – rekli su oni i za kraj reakcije mu dali najveću ocenu, ne krijući svoje oduševljenje. 

Njihovu reakciju na Coroninu pesmu možete pogledati u nastavku: 

 

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz