Pretraži

,,ENERGIJA MI SE PRETVORILA U RATNIČKU“: Nataša Bekvalac otkrila šta sprema za publiku (VIDEO)

Showbiz
0
Screenshot: Youtube/IDJTV™

– Budući da spremam novi album, mislim da smo svi spremni da ponovo zagrizemo, ne znam kada, ali radila bih ja drugi koncert – rekla je Nataša, koja je 2019. godine održala svoj prvi veliki solistički koncert "S.O.S. za ljubav" u Areni.

Bekvalčeva je potom otkrila koliko ju je život promenio i kako se to odrazilo na njenu muziku.

– Stasavam ja kao žena i mislim da žensko biće stasava dok god diše. Tako menjam svoju energiju u svojoj muzici. Prosto ne privlače me više pesme koje imaju tu neku patetičnu energiju po kojoj sam ja u biti i poznata. Imam ja patetike u sebi. Ona se modifikovala u jednu potpuno ratničku energiju. Mislim da publika najlepše reaguje na nešto što je iskreno. Ja sam uvek bila iskrena, kada sam bila baš nemoćna, pevala sam takve pesme – objasnila je ona i dodala:– Sad se osećam jako stabilno, osećam se moćno, ali ne moćno u ego tripu nego muzički, kao žena sam prilično zadovoljna. Mislim da će se to kroz moju muziku i osetiti. 

Nataša je na kraju istakla da se sada oseća najlepše kada je reč o njenoj karijeri.

– Delom i iskustvo stoji iza mene. Niko ne raste iz nekih preteranih pobeda. U principu svako raste iz poraza, iz gubitaka, iz tuge. Nikada nisam čula da je neko ekstremno napredovao zato što mu je super išlo. Meni je tako Bog dao život prepun geršaka. Sad mi je jasno iz kog razloga. Kad kažu za ženu, ja imam 40 godina, da su to nove dvadesete, ne mislim na rivalitet, nikad nisam imala taj momenat, nego da se stvarno dobro osećam u svojoj koži – zaključila je.

Ostatak intervjua sa Natašom Bekvalac, koji je uradila naša voditeljka Danica Nikolić, možete pogledati u videu ispod:

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz