Pretraži

EMOTIVNO: Dženifer Lopez podelila sa fanovima predivan trenutak sa ćerkom pre Super Bowl-a (VIDEO)

Showbiz
0
Photo: Instagram/jlo

Latino diva Dženifer Lopez podelila je sa fanovima prelep momenat sa njenom 11-godišnjom ćerkom Emom na Instagramu i pokazala fanovima šta se dešavalo iza scene nekoliko minuta pre nastupa na Super Bowl-u u Majamiju.

——————– Sponsored ——————–

Na snimku se vidi kako Džej Lo dva puta ljubi svoju ćerku i tek onda izlazi sa njom na fudbalski teren. Pevačica i njena ćerka su čekale da Šakira završi svoj performans, a to vreme su iskoristile za zagrevanje pred izalazak na binu.

  • Ovi trenuci su uslikani samo nekoliko minuta pre nego što smo izašle na binu prošle noći – napisala je latino diva, pa nastavila:

  • Sve što želim je da moje devojke, male devojke, budu sa mnom na bini širom sveta i da nauče kako da koriste svoje glasove i budu ponosne zbog onoga što jesu.

Ema je u nedelju "ukrala" šou Dženifer Lopez, kada se sa njom pojavila pred mnogobrojnom publikom. Ona je započela svoj nastup pesmom "Let’s Get Loud” i zasenila jednu od glavnih zvezda večeri.

Emin otac, Mark Entoni, pohvalio je svoju ćerku, koja je nastupala tokom poluvremena, i objavio njenu fotografiju sa Super Bowl-a.

Ema, tvoj tata je veoma ponosan na tebe. Ti si moje srce i ja sam zauvek tvoj – napisao je on na Tviteru.

 

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz