Pretraži

Emotivne reči na važan datum: Sestre Kardašijan uputile javnu poruku bratu Robu, čestitke od Kendal i Kajli Džener izostale

Showbiz
0
Foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Najpoznatija rijaliti porodica na svetu, Kardašijan-Dženerovi, obeležili su važan datum, te su se tim povodom sestre Kardašijan oglasile na svojim društvenim mrežama.

Pored tri sestre Kardašijan, Kim, Kloi i Kortni i dve sestre Džener Kendal i Kajli, kao i njihove majke Kris Džener, javnosti je poznat i Robert Kardašijan, njihov rođeni brat, odnosno polubrat.

Robert se povukao iz javnosti pre nekoliko godina zbog psihičkih problema, zbog kojih više nije želeo da bude deo rijaltija i pod konstantnim pritiskom javnosti. Ipak, njegova bliskost sa sestrama nije prestala, te su se one sada oglasile na svojim profilima koji broje nekoliko stotina miliona pratilaca i čestitale mu rođendan uz emotivne reči.

„Roberte, ne mogu biti ponosnija ili počašćenija od toga što sam tvoja sestra. Ne mogu biti ponosnija što živim život s tobom. Ne mogu biti srećnija jer te mogu nazvati kad god poželim bez ikakvog razloga. A najzgodnije je što se ti zapravo javljaš na telefon umesto mene, ha! Svaki dan zahvaljujem Bogu za naš odnos i odnos koji imaju naša deca. Bog je uvek imao plan!! Ne mogu biti više blagoslovena ili uzbuđena što imam ceo život s tobom! Istinski si jedno od najljubaznijih, najhisteričnijih, najnežnijih i najveličanstvenijih ljudskih bića koje sam ikada upoznala. Apsolutna je privilegija biti tvoja sestra. Srećan rođendan kralju“, napisala je Kloi u opisu fotografije koju je postavila sa bratom.

„Imam toliko nada i snova za tebe. Sanjam da se jednog dana probudiš i budeš siguran da si dovoljan. Molim se da shvatiš da smo MI srećnici jer možemo da delimo prostor sa tobom. Sanjam da budeš srećan. Želim da duboki mir uđe u tvoj život i da te nikada ne napusti. Sanjam da ostvariš svoj potencijal na ovoj planeti“, dodala je ona, pa mu uputila najlepše želje:

„Moja želja za tebe je da ti se ostvari milion želja. Budi najbolja osoba koja možeš biti. Radi stvari koje će te činiti ponosnim. Imaj zahvalnosti i za obične sitnice. Okruži se ljudima koji iz tebe izvlače najbolje. Veruj u sebe i u svoje putovanje. Nastavi biti tačno ono što jesi, pun ljubavi, saosećanja, brige, integriteta, pun poštovanja. Oslobodi se pritiska koji je na tebe vršila tvoja prošlost. Napreduj vlastitim tempom. Ne pokušavaj biti savršen, jednostavno pokušaj biti bolji nego što si bio juče. Nikad ne zaboravi da je Bog uz tebe i da čeka da čuje tvoje molitve“, rekla je Kloi.

„Volim te Bobby dečko! Moj najbolji prijatelju!!!“, završila je ona čestitku.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Khloé Kardashian (@khloekardashian)

Čestitke mlađem bratu su uputile i njegove starije sestre Kim i Kortni, a Kim je takođe postavila fotografiju sa bratom, napisavši:

„Srećan rođendan mom slatkom, zabavnom najboljem bratu na svetu. Volim te puno i tako sam ponosna da te imam za brata.“

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kim Kardashian (@kimkardashian)

Pored sestara Robu je putem Instagrama čestitala i majka, Kris Džener.

„Srećan rođendan mom prekrasnom, neverovatnom sinu Robu!!! Ti si najneverovatniji sin kojeg majka može da poželi i jedan od najljubaznijih, najvelikodušnijih, ljubaznih i brižnih muškaraca koje sam ikada upoznala. Nikada nećeš znati koliko mog srca držiš. Ti nisi samo neverovatan sin, nego i najbolji tata na svetu, a ona te jako voli!!!! Velika je radost videti te kako rasteš kao otac sa svakom godinom koja prolazi i nadam se da znaš koliko sam ponosna na tebe svakog pojedinog dana. Tako sam blagoslovena i zahvaljujem Bogu što me izabrao da budem tvoja mama. Ja sam najsrećnija majka na celom svetu!!!! Srećan rođendan Robe! S ljubavlju, mama.“

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kris Jenner (@krisjenner)

Međutim, ono što je mnogima zapalo za oko, jeste to što su čestitke njegovih polusestara Kendal i Kajli izostale. Tokom Robovog učešća u rijalitiju on je bio podjednako blizak sa dve mlađe sestre koliko i sa tri starije, a čak i nakon njegovog povlačenja, on je često bio deo porodičnih proslava sa ćerkicom Drim, zbog čega se mnogi pitaju da li je sada došlo do raskola u poznatoj porodici.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz