Pretraži

EMOTIVNA ISPOVEST REPERA: Sha otkrio da su on i Vanja izgubili bebu

Showbiz
0
Photo: Instagram/nenadaleksicsha

Naime, Sha je podelio svoju emotivnu ispovest i otkrio pojedine detalje iz svog privatnog života za koju javnost nije znala.  • …Brzo smo ušli u brak, ali sam u startu znao da je osoba prava za mene, jer mi je legla na prvu kao i ja njoj. Suština priče je da sam malo bio ubrzao celu priču ne što se braka tiče, naravno da smo želeli i dete da imamo, pored njenog Viktora – počeo je reper, pa dodao:

– Konačno dođeš do svega što si želeo ceo život… Ja sam u jednom momentu toliko postao posesivan. Govorila mi je da popustim, jer je moja 24/7, ne ide nigde, sa mnom je. Skapirao sam sebe kao pravog oca njenom sinu, nisam bančio i pijančio i strah da to ne izgubim je doveo do učestalijih rasprava. Postoji detalj koji bi pojasnio šta se nama desilo. Živeo sam svoj san i čekao ceo život da se to desi, a ja ne znam da li bi trebalo da pričam sad. Trebalo je da je razumem kao ženu u tom trenutku, a bio sam sebičan i gledao da razumem svoju bol – kazao je on.

Sha je otkrio da je Vanja ostala u drugom stanju, ali da su nakon dva meseca izgubili bebu:

  • Prvi put nešto što sam ceo život želeo i što su mi svi su govorili da nikad ne mogu da budem otac. Izgubili smo bebu, to je to. Posle dva meseca. Krili smo to da ne bi došlo do toga do čega je došlo. Jako mi je teško palo, čekao sam to ceo život. Trebalo je da dam lufta, prostora – istakao je pevač, a potom dodao da se i dalje bori da popravi njihov odnos.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz