Pretraži

Eminem postaje deda! Novi spot otkrio velike vesti njegove ćerke, reper nije mogao da sakrije emotivnu reakciju (FOTO/VIDEO)

Showbiz
0
Credit: Michael Germana / Everett / Profimedia

Eminemova ćerka Hejli imala je posebno iznenađenje za njega tokom snimanja njegovog najnovijeg muzičkog videa.

U četvrtak uveče, reper koji je, po mišljenju mnogih promenio rep scenu, predstavio je spot za pesmu „Temporary“ sa albuma The Death Of Slim Shady, u kojoj se pojavljuju privatni kućni snimci dobitnika Grammy-ja i njegove ćerke tokom njenog odrastanja.

Među tim snimcima nalazi se i video sa Hejline svadbe u maju, u kojem Eminem ne može da sakrije svoje emocije nakon što je prvi put video svoju ćerku u venčanici.

Kasnije u videu, Hejli iznenađuje svog oca sa vešću da je trudna, poklanjajući mu američki fudbalski dres sa natpisom: „Deda“. Reper je na snimku vidno iznenađen i šokiran, zbog čega je jedva uspeo da iskontroliše svoje emocije, ali ono što su svi primetili jeste koliko mu je ova vest bitna.

Foto: Youtube printscreen/EminemMusic

Popularna influenserka i voditeljka podkasta zatim predaje svom ocu ono što izgleda kao ultrazvučni snimak njene nerođene bebe.

Pesma Temporary dolazi sa Eminemovog najnovijeg albuma The Death Of Slim Shady i eksplicitno je posvećena Hejli.

„Mnogi me pitaju, da li se plašim smrti? Istina je, mislim da me najviše plaši to što možda neću moći da ti kažem sve ono što želim kad više ne budem ovde“, kaže Eminem na početku pesme. „Zato je ova pesma za Hejli, za onaj dan kad dođe.“

Hejli je ćerka Eminema i njegove bivše supruge Kim Skot, i njegovo je jedino biološko dete. Takođe je legalno usvojio svoju nećaku Alainu i pastorka Stivija tokom 2000-ih.

Eminem u stihovima pesme Temporary poručuje Hejli: „Samo želim da ti kažem, brini o Alaini, Stiviju i ujaku Nejtu. I, dušo, budi jaka.“

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz