Pretraži

Emina tuži Mustafu zbog neisplaćenih alimentacija?

Showbiz
0
Screenshot: Instagram/ yaemina

 Emina je istakla da neće prihvatiti to što Mustafa ne ispunjava svoje obaveze i ono za šta se obavezao da će pokrivati, kada je reč o troškovima.

– Osim alimentacije, Mustafa nije platio ni troškove letovanja, rentiranje vozila i platu za vozača, što su takođe njegove obaveze, zaključene dogovorom koji su imali kada su rešavali pitanje alimentacije i troškova – priča izvor za domaće medije. – Tu je i zdravstveno osiguranje dece, koje Mustafa, kako Emina kaže, takođe ne reguliše – dodaje sagovornik.

– U Turskoj se raširila priča kako Mustafa svega dva meseca ne reguliše svoje obaveze i to zbog pandemije korona virusa. Međutim, sve to traje 26 meseci, a oni su se razveli pre 32 meseca. Znači, veliki deo tog perioda i svi troškovi pali su na Eminu. Ona to neće da prihvati – priča izvor.

Kako kaže izvor i kako prenose domaći mediji, Mustafa je trebalo da plaća i 15.000 turskih lira (oko 1.700 evra) Emini, za njene troškove, te 10.000 za sinova (1.130 evra).

Podsetimo, Emina i Mustafa razveli su se 2018. godine.

– Mustafa više od dve godine ne plaća alimentaciju za naše sinove Jamana i Javuza. Sve obaveze prešle su na meneTrebalo je da kupi kuću u Beogradu, ali to nije uradio. Takođe smo imali dogovor da pokrije zdravstveno osiguranje dece. Dan kada sam se najgore osećala je bio kada sam odvela decu kod lekara i saznala da im zdravstveno osiguranje nije uplaćeno – rekla je pevačica nedavno za "Stori".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Emina Jahovic (@yaemina)

 

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz