Pretraži

Luksuzni dom Emine Jahović ostavlja bez daha: Sve odiše elegancijom, a zbog jednog detalja će joj mnogi pozavideti (FOTO)

Showbiz
0
Photo: Milan Maricic/ATAImages

Poznata pevačica Emina Jahović dugo godina provela je na obali Bosfora i izgradila svoj život u Istanbulu, a iako danas živi na relaciji Turska-Srbija, njene pratioce i dalje ostavlja bez daha luksuzna kuća na samoj obali reke.

Emina je rođena i odrasla u Novom Pazaru, a nakon što je otpočela muzičku karijeru ona se preselila u Beograd. Tokom godina je izgradila uspešnu karijeru, te iza sebe ima vanvremenske hitove koji su i danas popularni.

Turskog pevača Mustafu Sandala, Emina je upoznala 2004. godine u Bodrumu. Par se potom i verio u jednom švajcarskom gradu, ali je ubrzo došlo do kraha ljubavi, s obzirom na to da pevačicin izabranik nije želeo da se oboje bave javnim poslom.

Međutim, oni su ubrzo uspeli da reše sve nesuglasile, te je usledilo venčanje 2008. godine u jednom istanbulskom hotelu. Par je dobio dva sina Jamana i Javuza, ali je nakon pune decenije došlo do kraha ljubavi i par je objavio razvod.

Emina je svoj život nastavila u Istanbulu, ali sada neretko dođe i u Srbiju s obzirom na to da aktivno radi na svojoj muzičkoj karijeri. Na društvenim mrežama njeni pratioci neretko imaju priliku da vide detalje njenog privatnog života, te veliku pažnju privlači njen dom na obali Bosfora.

Cela kuća odiše minimalističkim stilom, ali sa nekoliko upadljivih komada zbog kojih sve nosi određenu notu elegancije i luksuza.

Ipak, na fotografijama možemo videti da je ovo pravi porodični dom, te odiše udobnošću i komforom, sa pravom dozom modernosti.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Emina Jahovic (@yaemina)

Podovi od punog drveta i visoki beli zidovi obogaćeni dekorativnim lajsnama mnoge podsećaju na stanove u Parizu, dok su komode i kafeni stočići ispunjeni živopisnim časopisima i knjigama zbog čega njen dom podseća na postavku iz nekog kataloga.

Emininu dnevnu sobu krasi prostrana siva garnitura koja je savršeno uparena sa sivim i crnim komadima u vidu stočića i fotelje, a svoje mesto u ovoj prostoriji uvek nađu i njeni kućni ljubimci.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Emina Jahovic (@yaemina)

S druge strane, kuhinja i trpezarija su potpuno bele, sa belim nameštajem, što svemu daje monohromatski izgled, a u toj postavci se jedino izdvajaju zlatni detalji na zidovima. Ceo ovaj deo kuće je iz jednog dela i bez pregradnih zidova što daje osećaj prostranosti, čemu doprinose i veliki prozori koji se prostiru duž zidova i pružaju pogled koji oduzima dah.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Emina Jahovic (@yaemina)

U svojoj spavaćoj sobi, pevačica ima veliki bračni krevet sa braon naslonom, sto za šminkanje, kao i bež zavese od poda do plafona koje celom prostoru daju određenu notu luksuza.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Emina Jahovic (@yaemina)

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz