Pretraži

Pre mesec dana snimljena kako se ljubi sa devojkom, a sada uhvaćena sa novim dečkom: Poznata manekenka ne prestaje da iznenađuje javnost

Showbiz
0
emili ratajkovski
Foto: ANGELA WEISS / AFP / Profimedia

Poznata manekenka pre samo mesec dana snimljena je kako se ljubi sa devojkom, a sada je viđena sa poznatim muzačarom za kog se sumnja da je njen novi dečko.

Emili Ratajkovski već godinama važi za jednu od najlepših žena sveta koja uvek oduševljava svojom pojavom, što svojim izgledom, što svojim odevnim kombinacijama.

Poznata manekenka takođe dosta pažnje privlači i svojim privatnim životom, naročito ljubavnim statusom koji je često pod znakom pitanja. Naime, ona je dugo bila u braku sa Sebastijanom Ber Meklardom od kog se razvela 2022. i premda smatra da je razvod bio dobra odluka ona je nedavno priznala da joj je bilo veoma teško da ode.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata)

Nakon razvoda nju su povezivali sa mnogobrojnim slavnim muškarcima, uključujući Breda Pita, Pita Dejvidsona i Harija Stajlsa sa kojim je pre godinu dana viđena kako se ljubi, nakon čega je, premda nije istakla Harijevo ime, navela da je jako zaljubljena, a sada je poznata manekenka uhvaćena sa još jednim zavodnikom.

Naime, kako prenosi „Page Six“ Emili i kantri zvezda Shaboozey su primećeni tokom noćnog izlaska u Njujorku. Kako navode, njih dvoje su se sve vreme držali za ruke, a Emili se nije odvajala od kantri pevača i izgledalo je kao da baš žele da ih svi vide.

“Definitivno su uživali. Nisu pokušavali da budu diskretni”, kaže jedan očevidac za Page Six.

Podsetimo se, pre svega mesec dana ona je šokirala javnost i njene mnogobrojne fanove, nakon što se na tokom tradicionalne „žurke u belom“, koju u Njujorku 4. jula organizuje biznismen i filantrop Majkl Rubin, poljubila u usta sa mladom glumicom Kamilom Kabeljo.

Foto: Instagram printscreen

Ovaj snimak je privukao veliku pažnju javnosti i podigao veliku buru na društvenim mrežama, a izgleda da njima dvema to uopšte ne smeta. Šta više, odmah nakon što se pojavila bura oko ovog videa, Kamilja je iskoristila „hajp“ i na Instagramu objavila zajedničku fotografiju sa poznatom manekenkom, a za kratko vreme fotografija je dobila preko dva miliona lajkova.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz