Pretraži

EKSTREMNO SMO RAZLIČITI U PRAVLJENJU MUZIKE: Relja otkrio kakav je Rasta saradnik, a kakav prijatelj (VIDEO)

Showbiz
0
Screenshot: Youtube/IDJTV

Relja je bio inicijator kolaboracije, kojom se publika oduševila.

– Ja sam njega zvao iz nekoliko razloga. Prvi je što sam njega čuo na pesmi. Drugi je da sam mislio da je posle toliko godina vreme da uradimo zajedničku pesmu, jer sve više mladih izvođača mi govori da je rešilo da radi muziku ili posle albuma "Oko sveta" ili posle njegovog "Super star". Ili posle jedinog i drugog, pošto su im to bile inicijalne kapisle da počnu da prave muziku – priznao je pevač.On je istakao da im je bilo bitno da, danas, nakon 10 godina od izlazaka tih albuma urade pesmu.

Budući da su Rasta i Relja dobri drugovi, pitali smo Popovića kakav je reper saradnik, a kakav prijatelj.

– Rasta je ekstremno brz saradnik, odnosno sve što ja kao umetnik nisam. Nemam tu osobinu da uđem, izrokam i završim, tako da smo tu ekstremno različiti. On sve to radi u trenutku, na osećaj, a ja volim da mi se stvari slegnu, da odstoje, da hiljadu puta razmislim o njima. U tom smislu imamo različit pristup pravljenju muzike. Kakav je Rasta kao drugar, Rasta je car – objasnio je Relja.

Pogledajte novi "IDJHOT" i saznajte šta je Relja Popović rekao o trenutnoj situaciji sa otkazivanjem nastupa zbog korone, letovanju sa porodicom u Atini, ali i druge zanimljive detalje iz sveta poznatih:

 

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz