Pretraži

EKSKLUZIVNO ZA IDJTV: Oglasila se Teodora nakon natpisa da kopira Lepu Brenu

Showbiz
0
Photo: Youtube/ IDJTV

Naime, Teodora Džehverović je u jednom momentu upitala fanove putem svog Instagram profila da li bi voleli da lansira lutku po svom liku, a nedugo nakon toga pojavili su se naslovi u medijima kako je biznis već uveliko pokrenut, te da će se prvobitno lutke pojavljivati u Srbiji, a ako biznis uspe, prva naredna lokacija je Republika Srpska, gde Džehverovićeva ima takođe puno fanova. 



Tragom ovih priča kontaktirali smo Teodoru, a ona nam je demantovala medijske naslove koji su u rekordnom roku preplavili etar. 

  • Ma ne. Ja sam napisala ,,Šta mislite da li da izbacim svoju lutku u obliku Bratz lutke". Ali to svakako nije u planu. Mada, što da ne, nikad se ne zna. Ja definitivno imam mlađu publiku i možda se desi nekad u nekom periodu mog života da i tako nešto uradim, jer mnogo volim te stvari vezane za decu i što da ne – započela je ona, pa se osvrnula na kritike da kopira jednu od najvećih zvezda sa naših prostora. 

– Ja ne znam ni koliko sam godina imala kada je to bilo. Tako da se ja tog perioda ni ne sećam, iskrena da budem. Evo stvarno ne mogu ni da se setim kako izgledalo to, jer sam bila jako mlada. Ne znam ni koje godine je to bilo aktuelno, ali definitivno nije po inspiraciji na Lepu Brenu. Ali što da ne, ona je zaista ikona i drago mi je da bilo ko misli da sam iskopirala nekoga ko je, i zaista treba da bude, uzor mladima – rekla je Džehverovićeva za IDJTV portal. 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz