Pretraži

EKSKLUZIVNO ZA IDJTV: Ljupka Stević otkrila koji kolega je ukrao njeno srce

Showbiz
0
Photo: Instagram/ljupkastevic

Kako je prošao određeni vremenski period od događaja koji je preplavljivao portale i medije Ljupka nam je otkrila da li se kaje zbog toga što je uradila.

  • Ja nisam imala izbora. Da sam imala, ja bih drugačije postupila. Sebi ne zameram ovo što sam uradila, nego to što sam trpela sve ovo deset godina. Odreagovala sam kao povređena žena, srušio mi se ceo svet – rekla je ona.


Kako je njen postupak digao veliku prašinu u medijima, nisu je zaobišle ni rijaliti ponude, koje je pevačica odbila. Međutim, kako kaže, samo pod jednim uslovom bi sebi dozvolila da bude u takvom okruženju skoro godinu dana, a to je ogroman novčani iznos koji bi je čekao nakon izlaska.

  • Kada je rijaliti u pitanju, to je klasično ispiranje mozga. To je isključivo za osobe koje su emotivno stabilne, psihički dovoljno jake da mogu da podnesu to crnilo i takvu torturu. To je zaista takvo poniženje. Jedino bih možda bila u stanju da prihvatim za baš, baš veliki novac kako bi mi taj novac bio motivacija svakoga dana, gde govorim sebi ,,Ok, čeka te pola miliona kada izađeš i samo se smej" 

Kako kaže, trenutno nije zainteresovana za ljubavne priče, ali nam je ekskluzivno otkrila koji joj je to kolega ukrao srce dok je bila u svojim mlađim danima.

  • Kada sam bila curica, tinjdžerka još uvek, jako mi se dopadao Aco Pejović. Toliko je imao seksi glas, toliko mi je bio markantan, ali me je kratko nešto držalo. U tom periodu je bio najpopularniji – otkrila nam je ona, pa je dodala i koje osobine bi trebalo da poseduje osoba sa kojom bi uplovila u emotivnu vezu u budućnosti. 

 Iskrene namere. Da se u tim namerama podudaramo, Kada neko ima iskrene i časne namere, to se prepozna. Ovo je čak i nekim delom dobro za mene, ja sam sada sve one folirante i manipulatore od sebe odbacila i takvi mi više sigurno neće prilaziti. Ali, ne očekujem da mi iko priđe u naredom periodu, neka vreme odradi svoje – bila je iskrena Stevićeva.

 

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz