Pretraži

EKSKLUZIVNO ZA IDJTV: Evo kako je bilo na rođendanu Andrije Jo, ali i šta su mu njegovi najbliži poželeli (VIDEO)

Showbiz
0
Photo: IDJTV

Andrija Jo nije krio da je vrlo zadovoljan novom pesmom "Glasine", a kako nam je otkrio pesmu i spot je kupio sebi za rođendan.



On je odlučio da sa svojim prijateljima, proslavi uspeh pesme, ali i svoj rođendan, a među njima našla se i ekipa IDJTV-a. Na početku razgovora on je sa nama podelio da su ga prijatelji iznenadili u ponoć u njegovom stanu, i istakao da mu je mnogo drago zbog takvih prijatelja.

To je bila cela organizacija, ceo dan i celu noć smo imali da organizujemo, hranu, balone, sve živo. Andrija nije imao pojma, jer je bio zazuzet oko pesme i spota – iskrena je bila Nađa.

Takođe, zanimalo nas je šta mu je poželela kada je ljubav u pitanju.

Da treba da ima zrelije odluke, i da pronalazi zrelije devojke. Nisu bile klinke, ali nisu bile dovoljno dobre za tebe. Treba ti devojka koja ima strpljenja, da te razume kada nećeš da pričaš ni sa kim i kad hoćeš da se družiš i da ne bude ljubomorna – otkrila nam je ona.

Među zvanicama našli su se UkiQ i Sergej Pajić sa svojim novim ljubimcem, koji su imali isto lepe želje kada je ljubav Andrije jo u pitanju.

Želimo mu curu, neku plavušicu – rekli su oni kroz osmeh, a po Andrijinoj reakciji mogli smo primetiti da nije očekivao ovu želju.

Celu atmofseru sa njegovog događaja možete pogledati u videu ispod teksta.


 

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz