Pretraži

EKSKLUZIVNO U IDJHOT-U: Devito prvi put javno otkrio sve detalje iz svog života!

Showbiz
0
Photo: IDJTV

Devito je definitivno jedan od najmisterioznijih repera na našim prostorima s obzirom da se o njegovom životu malo zna, a svoj identitet nije želeo da otkrije od početka svoje karijere.Od samog pojavljivanja na muzičkoj sceni, reper nije želeo medijski da se eksponira, međutim večeras od 20 časova imaćete priliku da ispratite njegovo prvo televizijsko gostovanje u našoj emisiji IDJHOT.

– Otkrila sam dosta stvari kakav je on privatno, ali i to koliko je emotivan. Takođe, otkrio mi je i šta je njegova najveća ljubav. Razgovor je bio i više nego zanimljiv s obzirom na to da je ovo njegovo prvo televizijsko gostovanje i imali smo puno tema za razgovor, jer sam želela da ga publika ovom prilikom što bolje upozna. Sigurna sam da ćete uživati večeras od 20 časova uz IDJHOT i ekskluzive koje smo vam pripremili – istakla nam je voditeljka Danica Nikolić.

Takođe, imaćete priliku da vidite i šta su to njegovi najbliži prijatelji i kolege otkrili o reperu, ali i njegovu reakciju. Zato ostanite uz vašu omiljenu televiziju i pratite IDJHOT.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz