Pretraži

EKSKLUZIVNO OTKRIVAMO: Ovo su svi detalji o Breskvicinoj novoj pesmi!

Showbiz
0
Photo: Instagram/brrrreskvica

Naime, Breskvica i Voyage raskinuli su početkom ove godine, pa su odlučili da se na neko vreme povuku iz javnog života, međutim Mihajlu je prvo ekskluzivno pojavljivanje nakon raskida bilo upravo u našoj emisiji IDJHOT koja je srušila trending listu i broji blizu milion pregleda na jutjubu.



Ubrzo nakon toga, Voyage je izbacio i pesmu "Pleši" u saradnji sa ekipom Južnog vetra i za vrlo kratko vreme osvoji srca publike, dok Breskvica nije izbacila nijednu pesmu, ali je održala solo koncert na kojem nije otpevala nijednu zajedničku pesmu koju ima sa bivšim partnerom.

Dok fanovi nagađaju da li će se Breskvica vratiti na muzičku scenu, do nas su došle informacije da ona uveliko radi na novoj muzici koju će predstaviti publici i da već ima nekoliko pripremljenih pesama.

Ona je pripremila mnogo dobru pesmu, koja je potpuno drugačija od onogo što je radila sa Voyage-om, i koja je u nekom trep fazonu, samo čeka pravi trenutak kada da je izbaci – rekao je blizak izvor našoj televiziji.

Takođe, ono što smo načuli jeste da će pesma nositi naziv "Bitch" i da će imati deo na engleskom, ali datum izlaska još uvek nije poznat jer ona čeka pravi trenutak za spektakularni povratak.

 

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz