Pretraži

EKSKLUZIVNE FOTKE: Voyage i Devito spremaju nešto za publiku?

Showbiz
0
Photo: IDJTV

Veruović je od bolnog raskida sa Breskvicom po mišljenju mnogih doživeo veliki "glow up", a i muzički pravac koji je promenio, mnogi kažu da mu pristaje i da je u njemu neprikosnoven. 

Posle eksluzivne ispovesti u IDJHOTU koja na jutjubu broji preko 800 hiljada pregleda Voyage je opet govorio za naše kamere i otkrio sve detalje o temama koje vas najviše zanimaju. Otkrio nam je svoje muzičke planove i koje sve to saradnje planira. 

Takođe, tema koje je proteklih par dana bila najaktuelnija tiče se upravo Breskvice, koja je na par dana ostala bez svog Instagram profila, te smo ga pitali da li bi novi Breskvicin profil stavio na svajp ap, ukoliko bi došlo do toga da mora da napravi novi, a koji je njegov odgovor bio saznajte u petak u 20 časova u novom izadanju emisije IDJHOT.

Međutim, dok smo pričali sa njim, pažnju nam je odvukao Devito, koji je izašao iz našeg studija dok smo pričali sa Veruovićem, te nismo mogli a da se ne zapitamo da li je u pitanju još jedna kolaboracija koju će Voyage odraditi.

U novom izdanju IDJHOT-a u petak od 20h možete još gledati između ostalog i Radu Manojlović, Thcf, Nenada Ulemeka i Angellinu. 

Photo: IDJTV

Photo: IDJTV

 

Photo: IDJTV

Photo: IDJTV

 

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz